Super Mario filmi rekor kırarak başladı

super mar

Super Mario Bros. filmi, bir animasyon filmi için şimdiye kadarki en büyük küresel açılış hafta sonunu gerçekleştirdi.

Super Mario filmi rekor kırarak başladı. The Super Mario Bros. Film, sadece küresel hafta sonu gişesiyle 368 milyon dolar tahmini hasılat elde etmekle kalmadı, aynı zamanda resmi olarak bir animasyon filmi için en büyük dünya çapındaki açılışı gerçekleştirdi.

the super mario bros movie offic

Ulusal pazarda, The Super Mario Bros. Film, üç günlük hafta sonunda tahmini 137 milyon dolar ve film’in 5 Nisan Çarşamba günü piyasaya çıkış tarihinden itibaren 195 milyon dolar tahmini hasılat elde etti. Uluslararası olarak hafta sonu toplamı 173 milyon dolara ulaştı.

The Super Mario Bros. Film, Frozen 2‘nin 358 milyon dolarını aşarak, bir animasyon filmi için en büyük dünya çapındaki açılış rekorunu elde etti ve ayrıca Ant-Man ve Wasp: Quantumania‘nın 225.3 milyon dolarlık rekorunu kırdıktan sonra 2023 yılının en büyük küresel açılışına sahip oldu.

Süper Mario filmi ile ilgili son dakika gelişmesi

Super Mario filmi rekor kırarak başladı

Ulusal olarak, The Incredibles 2‘nin 180 milyon dolarlık açılışını tam olarak aşamadı, ancak Finding Dory’nin 135.1 milyon dolarını geride bırakarak ikinci sırada yerini aldı.

Süper Mario Kardeşler filmi nisan 2023'e ertelendi

Küresel pazardan daha fazla gerçekler için, Despicable Me 2’nin 208 milyon dolarını geçerek, Illumination filmleri için en büyük açılışı gerçekleştirdi, Warcraft’ın 210 milyon dolarını geçerek tüm zamanların en büyük video oyunu açılışını gerçekleştirdi ve Fast & Furious 8’in 543 milyon doları, Jurassic World’ün 525 milyon doları ve Fast & Furious 7’nin 398 milyon dolarının ardından tüm zamanların 4. büyük Universal küresel açılışına sahip oldu.

Apple’ın merak uyandıran dizisi Silo’dan yeni fragman geldi