Mija markasının yeni adı Xiaomi Smart Life

Mija markasının yeni adı Xiaomi Smart Life f

Akıllı ev teknoloji ürünlerini Mija markası adı altında satan Xiaomi, artık ürünlerini Xiaomi Smart Life markası adına satacak.

Xiaomi çıkardığı teknolojik aletlerle büyüyerek dünyanın dört bir yanına yayılmaya devam ediyor. Her ülkede mağaza prensibi bulunan firma sadece bildiğimiz akıllı telefon modelleri ile değil akıllı bileklikler akıllı saatler akıllı ev aletleri de çıkararak kısıtlı bir alan yerine daha geniş bir yelpazede ürün satışlarını yapıyor. Kullanıcılara hem ucuz hem de kalite açısından hitap etmeye çalışan firma şu ana kadar da hedeflerini başarılı bir şekilde yürütüyor. Akıllı ev teknoloji ürünleri farklı bir marka adı altında satıyordu. Şimdi ise Xiaomi Smart Life olarak yoluna devam edecek.

Android’i bozan duvar kağıdı burada!

mija 2 2

 

 

 

 

Mijia ismi ile kullanıcılarına ulaşan firma bu ismi değiştirme kararı aldı. İçinde firmanın ismi geçmediği için bilinirlik ve markalaşma adına bu ismi biraz zayıf ve yetersiz olarak görüyordu. Bu yüzden isim değişikliğine giderken içinde marka ismi de geçen Xiaomi Smart Life ismini tercih etti. Açıkçası isabetli bir karar olduğunu söylemekte fayda var. Mijia markası ilk duyulduğunda önemsiz veya araştırılmayınca kalitesiz bir marka izlenimi veriyordu.

Bu yeni ismiyle akıllı ev teknolojileri ile global pazarda ürünlerinin satışına devam edecak olan firmanın bu ismi yeni teknolojik ürünlerini de tanıtacağı bir lansman hazırlığında olduğu söyleniyor. Bu lansmanda akıllı tüketici elektroniğindeki yeni ürünleri için yeni teknoloji ile kullanıcıların karşısına çıkacak.