Xiaomi 14 Pro’nun yeni görselleri sızdırıldı

Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 14 Pro için hazırlanan tanıtım görsellerinin internete sızdırılmasıyla birlikte telefonun tasarımı tüm detaylarıyla görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, çok yakında amiral gemisi akıllı telefonlarını yenileyecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle karşımıza çıkan Xiaomi 14 serisinin bu ay bitmeden resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Xiaomi yeni amiral gemisi telefonlarının lansmanı için henüz resmi bir tarih açıklamamış olsa da son günlerde gelen sızıntılar 27 Ekim’e işaret ediyor.

Biz Xiaomi 14 serisinin resmi olarak tanıtılmasını beklerken, bu telefonlar yeni sızıntılarla gündeme taşınmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sertifika alırken karşımıza çıkan Xiaomi 14 Pro, dün de sızdırılan yeni görselleriyle gündeme geldi. Telefonun tanıtım görsellerinin sızdırılmasıyla birlikte Xiaomi 14 Pro’ün tasarımı tüm detaylarıyla görülmüş oldu.

Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 14 serisi, Qualcomm’un önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtacağı yeni yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacak. Xiaomi’nin yeni amiral gemisi akıllı telefonları, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanan ilk telefonlardan, hatta belki de ilki olacak.

Sızdırılan bilgilere bakılırsa Xiaomi 14 Pro, öncülünden daha ufak olacak. Hatırlarsanız Xiaomi 13 Pro’nun ekran boyutu 6.73 inçti. 14 Pro’da ise ekranın 6.6 inç olacağı iddia ediliyor. Sızdırılan görseller, bu ekranın üst orta kısmında selfie kamerası için nokta şeklinde bir deliğin olduğunu gösteriyor. Telefonun arka tarafında ise kare şeklinde bir hazneye yerleştirilen dörtlü arka kamera karşımıza çıkıyor.

Xiaomi 14 Pro 2

Geçtiğimiz günlerde 3C kurumunun veri tabanında ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi 14 Pro, 120 W şarj hızına sahip olacak. Xiaomi 14’ün şarj hızı ise 90 W olacak. Yani Pro modeli şarj hızı konusunda yine üstünlüğünü koruyacak.

Honor Magic Vs2 resmen tanıtıldı