Redmi K60 serisinin tanıtım tarihi açıklandı

redmi k60 2

Xiaomi, Redmi K60 serisinin resmi olarak tanıtılacağı tarihi açıkladı. K60 serisinde özel bir Gaming modeli olmayacağı duyuruldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bir yandan yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını kullanıcılarla buluşturan Xiaomi, öte yandan alt markası Redmi’den de dikkat çekici modelleri kullanıcılarla buluşturmayı ihmal etmiyor.

Redmi markasının amiral gemisi modellerini oluşturan Redmi K serisine çok yakında yeni modeller eklenecek. Son günlerde çeşitli sızıntılarla karşımıza çıkan Xiaomi Redmi K60 serisi, önümüzdeki hafta tanıtılacak. Xiaomi tarafından hazırlanan tanıtım afişi, telefonun resmi olarak tanıtılacağı tarihi ortaya çıkardı.

redmi k60

Redmi K60 serisi, 27 Aralık’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikte resmi olarak tanıtılacak. Xiaomi’nin Weibo’da paylaştığı bilgiler, telefonun tanıtım tarihini ortaya çıkarmakla kalmadı, aynı zamanda bu seride bir Gaming modeli olmayacağını da gösterdi. Xiaomi, alt markası Redmi’nin en son amiral gemisinin oyun oynamak için gayet yeterli olduğunu, bu yüzden bir Gaming özel versiyonu çıkarmaya gerek olmadığını söylüyor.

K60 serisindeki telefonlardan birinde aralarında biri periskop kamerası olan üçlü arka kamera bulunacak ki bu da Redmi markası için bir ilk olacak. K60 serisinin standart modeli Dimensity 8200 yonga setinden güç alacak. Pro modelinin yonga seti şimdilik belirsizliğini koruyor. Zaten telefonların teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak dört gün sonra gerçekleşecek etkinlikte, telefonun özelliklerine dair tüm bu sorular cevap bulacak.

DaVinci Resolve sonunda iPad’e geldi