Xiaomi 13 Ultra’nın fiyatı belli oldu

Xiaomi 13 Ultra

Türkiye’de satışa sunulmayacağı haberiyle üzen Xiaomi 13 Ultra’nın yurt dışında nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, önümüzdeki günlerde akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Son günlerde üst üste gelen sızıntılar ve söylentiler sayesinde Xiaomi 13 Ultra’nın bu ay bitmeden resmen tanıtılacağı büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde telefonun çıkış tarihinin netlik kazanmasının ardından bu kez de telefonun fiyatına dair merak edilen sorular cevap buldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden birinin internet sitesinde yer alan bilgiler, Xiaomi 13 Ultra’nın fiyatlandırmasına dair merak edilen detayların ortaya çıkmasını sağladı. Burada yer alan bilgilere göre telefonun 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonu yaklaşık 916 dolara raflardaki yerini alacak. Bu da 13 Ultra’nın çıkış fiyatının öncülünden daha yüksek olacağı anlamına geliyor.

Öte yandan telefonun 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonu yaklaşık 988 dolara, 16 GB RAM’e sahip en üst versiyonu ise yaklaşık 1090 dolara raflardaki yerini alacak.

Xiaomi 13 Ultra

Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak olan 13 Ultra’nın hem Leica tarafından tasarlanan üçlü arka kamerasıyla hem de performansıyla epey iddialı olacağı tahmin ediliyor. Çünkü daha düşük özelliklere sahip olan Xiaomi 13 Pro bile piyasadaki en iyi telefonlar arasında yer alıyor. Öte yandan daha önce 3C veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, Xiaomi 13 Ultra’nın şarj hızının 90 W olacağını göstermişti.

18 Nisan’da resmi olarak tanıtılacak olan telefon, ne yazık ki Türkiye’de resmi kanallar üzerinden satışa sunulmayacak.

vivo X Flip’in tanıtım görselleri yayınlandı