Xiaomi Mi 8’in özellikleri netlik kazandı

Xiaomi Mi 8

31 Mayıs’ta resmen tanıtılacak Xiaomi Mi 8’in satışa sunulacağı kutunun görüntüleri sızdırıldı. Böylece telefonun teknik özellikleri netlik kazandı.

Bildiğiniz gibi Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi, çok yakında yeni amiral gemisi akıllı telefonunu resmen tanıtacak. Xiaomi Mi 8 adını taşıyan telefon, 31 Mayıs’ta düzenlenecek etkinlikle resmen tanıtılacak. Xiaomi amiral gemisini henüz tanıtmadı ama son günlerde çıkan sızıntılar sayesinde telefon hakkında merak edilen birçok detay belli oldu.

Xiaomi Mi 8, 31 Mayıs’ta resmen tanıtılacak

Bugün o sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Mi 8’in satışa sunulacağı kutuları gözler önüne seren yeni görüntüler sızdırıldı. Böylece telefonun bazı teknik özellikleri kesinleşmiş oldu. Ortaya çıkan yeni bilgiler, son günlerde çıkan sızıntılarda iddia edilen özelliklerin büyük ölçüde doğru olduğunu gösterdi.

Xiaomi Mi 8

İlk olarak bu görüntülerle birlikte telefonun Snapdragon 845 yonga seti kullanacağı kesinleşti. Ayrıca kutusu sızdırılan modelin 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olduğu görülüyor. Daha önce gelen sızıntılarda telefonun 64 veya 128 GB depolama alanına sahip iki farklı versiyonla geleceği söyleniyordu.

Xiaomi Mi 8

Telefonun kutusunda vurgu yapılan bir diğer özellik de telefonda çift GPS modülü bulunması. Çift GPS modülü telefon için hazırlanan posterde de yer alıyor. Bu da Xiaomi’nin GPS ile ilgili dikkat çekici özellikler sunabileceğini gösteriyor.

Xiaomi Mi 8

Sızdırılan bu görüntüler telefonda çift arka kamera bulunacağını ve bu çift kamera sistemindeki ana lensin 20 megapiksel olacağını de doğruladı. Son olarak telefonun M1803E1A model numarasına sahip olması daha önce 3C sertifikası alırken görülen telefonun Mi 8 olduğunu kesinleştirdi. Bu da telefonun ekrana entegre parmak izi sensörü ve 3D yüz tarama özelliğine sahip olacağını büyük ölçüde kesinleştirmiş oldu.

Galaxy Note 9 performans testinde görüldü!