Merakla beklenen Star Wars oyunundan fragman geldi

Star Wars Jedi Survivor

28 Nisan’da oyun severlerle buluşacak olan yeni Star Wars oyunu Star Wars Jedi: Survivor’dan son bir fragman daha yayınlandı.

Son günler Star Wars hayranları için dolu dolu geçiyor. Bildiğiniz gibi bu hafta sonu Londra’da Star Wars Celebration etkinliği gerçekleşti. Star Wars hayranlarını bir araya getiren bu etkinlikte üç yeni Star Wars filmi duyuran Lucasfilm, bununla da kalmadı ve başta Ahsoka olmak üzere yeni Star Wars dizileri hakkında da önemli paylaşımlar yaptı. Ancak Lucasfilm’in Star Wars paylaşımları bunlarla da sınırlı kalmadı. Çünkü etkinlikte yeni film ve dizilerin yanı sıra yeni oyunlar da kendilerine yer buldu. Bu bağlamda, heyecan beklenen yeni Star Wars oyunu Survivor’dan da yepyeni bir fragman oyun severlerle paylaşıldı.

Star Wars Jedi: Survivor adını taşıyan bu yeni Star Wars oyunu, 2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Orde’ın merakla beklenen devam oyunu. Hatırlayacağınız gibi Star Wars Jedi: Fallen Order, oyun severlerden gördüğü yoğun ilgi sayesinde bugüne kadar çıkan en başarılı Star Wars oyunlarından biri olmuştu. Haliyle bir devam oyunu için yeşil ışık yakılması da gecikmedi. İşte bu devam oyunu olan Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023’te oyun severlerle buluşacak.

Star Wars oyunu

Respawn Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Survivor, ilk oyunun ana kahramanı olan Cal Kestis’in maceralarına odaklanamaya devam ediyor. Bir yandan İmparatorluk güçlerinden kaçmaya devam eden Cal, bir yandan da güce duyarlı çocukları İmparatorluk’un zulmünden kurtarmaya çalışacak. Star Wars Jedi: Survivor; PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’ye geliyor. Oyundan yayınlanan son fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

vivo X Flip’in tanıtım görselleri yayınlandı