Xiaomi Redmi 3’ün Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu

Xiaomi Redmi 3 2

Çinli telefon üreticisi Xiaomi, merakla beklenen yeni orta seviye telefonu Xiaomi Redmi 3’ü ne zaman tanıtacağını açıkladı. Resmi tanıtım beklenenden daha erken olacak.

Çin’in en büyük telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, 2016’ya da hızlı başladı. Xiami Mi5’i MWC 2016’da tanıtması beklenen firma, bir yandan da yeni orta segment orta segment akıllı telefonu Xiaomi Redmi 3‘ün çıkışı için hazırlanıyor. Uzun süredir konuşulan Redmi 3 şimdiye kadar pek bir şey bilinmiyordu. Ancak Xiaomi cephesinden bugün gelen açıklama, telefonun çok yakında resmen tanıtılacağını gösterdi.

xiaomi-redmi-3

Geçtiğimiz günlerde TENAA’dan sertifika alırken görülen Xiaomi Redmi 3’ü ne zaman tanıtılacağını sonunda duyuran Xiaomi, Weibo üzerinden yayınladığı açıklamayla telefonun 12 Ocak’ta tanıtılacağını açıkladı. Daha önce de belirttiğimiz gibi TENAA’dan sertifika alan cihazın bu sayede ortaya çıkan özellikleri şu şekilde: 5 inç ekran, 1.5 GHz sekiz çekirdekli Snapdragon 617 işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 4.000 mAh batarya.

Huawei Mate 8 Bugün Sahneye Çıkabilir