Xbox Game Pass’ten FC 24 Sürprizi

EA Sports FC 24

Zaman zaman dikkat çekici oyunları kütüphanesine ekleyen Xbox Game Pass, bu hafta da popüler futbol oyunu FC 24’ü abonelerine sundu.

Aylık bir abonelik ücreti karşılığına çok sayıda oyunu oyunseverlerin erişimine açan Xbox Game Pass servisi, Microsoft’un oyun alanında çok daha iddialı hale gelmesini sağlarken, oyun dünyasında da dengeleri değiştirdi. Artık yavaş yavaş konsollardan ziyade bu tarz servislerin lokomotif görevi görmeye başladığı bu yeni dönemde Xbox Game Pass, oyunseverler için oldukça önemli bir servis haline gelmiş durumda. Bunun başlıca sebebi ise normalde binlerce liraya satılan dikkat çekici oyunların da zaman zaman bu platforma ekleniyor olması.

Xbox Game Pass, 30 Haziran'da yeni Samsung akıllı TV'lere geliyor

Halihazırda çok sayıda yüksek profilli oyuna sahip olan platforma bu hafta dikkat çekici bir oyun daha eklendi. EA Sports’ın popüler futbol oyunları serisinin en son üyesi FC 24 (resmi olmayan adıyla FIFA 24), bu hafta Xbox Game Pass’e eklendi. Avrupa Şampiyonası’nın devam ettiği şu günlerde futbol keyfini oyun dünyasına da taşımak isteyen oyunseverler, artık bunu bu platform üzerinden de yapabilecekler. Üstelik EA Sports doğrudan Euro 2024’ün haklarını sahip. Bu yüzden oyunda turnuva resmi haliyle yer alıyor. İsteyen oyunseverler bu turnuvayı resmi logoları ve takımlarıyla FC 24’te oynayabiliyor.

Eylül ayında çıkan FC 24, geçtiğimiz ay da Sony tarafından PlayStation Plus abonelerine ücretsiz olarak verilmişti. Şimdi Xbox bu hamleyi cevapsız bırakmamış oldu.

Realme GT 6’nın Daha Gelişmiş Bir Versiyonu Geliyor