Mafia: Definitive Edition, Game Pass’e Geliyor

yeni Mafia oyunu

Oyun sayısını hızla arttıran Game Pass’e çok yakında önemli bir seri daha eklenecek. Mafia: Definitive Edition’ın platforma ekleneceği tarih açıklandı.

Aylık bir abonelik ücreti karşılığında çok sayıda oyunu oyunseverlerin erişimine açan Xbox Game Pass servisi, Microsoft’un oyun alanında çok daha iddialı hale gelmesini sağlarken, oyun dünyasında da dengeleri değiştirdi. Artık yavaş yavaş konsollardan ziyade bu tarz servislerin lokomotif görevi görmeye başladığı bu yeni dönemde Xbox Game Pass, oyunseverler için oldukça önemli bir servis haline gelmiş durumda. Bunun başlıca sebebi ise normalde binlerce liraya satılan dikkat çekici oyunların da zaman zaman bu platforma ekleniyor olması.

Bu platformda oyunseverlere sunduğu oyun seçkisini sürekli yenileyen Xbox, bugüne kadar pek çok 2K oyununa yer verdi. Ancak 2K Games’ten çıkan en önemli oyunlardan olan Mafia serisinden hiçbir oyun Game Pass’te yoktu. Neyse ki bu durum çok yakında değişecek. Xbox, bir iki haftadır gündemde olan iddiayı doğruladı ve Mafia: Denitive Edition’ın yakında platforma ekleneceğini duyurdu.

Xbox Game Pass

Mafia: Definitive Edition, 13 Ağustos’ta platforma eklenecek ve hem PC, hem konsolda hem de bulut servisi üzerinden oynanabilecek.

2020 yılında çıkan Mafia: Definitive Edition, tüm zamanların en sevilen oyunları arasında yer alan Mafia’yı daha modern bir görünüme kavuşturmuş, diğer yandan oyun mekaniklerini de yenilemişti. Oyun, ateş etme ve siper alma gibi konularda Mafia 3’ün yeni nesil mekaniklerini kullanıyor. Diğer yandan bu yeniden yapımda, orijinal versiyonda olmayan yeni araçlar, silahlar ve kıyafetler gibi yeni içerikler de bulunuyor.

Nothing Phone (2a) Plus Resmen Tanıtıldı