X, ödeme yapmayan kullanıcılara seslendi

X, ödeme yapmayan kullanıcılara seslendi

X, Twitter’ın yakaladığı başarıyı yakalayamasa da hala bir çok yeniliğe sahip. İşte tüm detaylar.

X, daha önce Twitter Blue olarak bilinen premium abonelik hizmeti için ödeme yapmayan kullanıcılara sesli ve görüntülü aramayı yine de sunacağını duyurdu. Şirketin mühendislerinden Enrique Barragan, haberi platformda paylaştı. Şirket, bu özelliği ilk olarak iOS kullanıcıları için geçen yıl başlattı ve ödeme yapan abonelere uygulama aracılığıyla diğer kişileri arama seçeneği sundu. Elon Musk’ın hedefleri arasında platformu her şeyi içeren bir şey haline getirmek var ve bu adım tam da bu hedefe yönelikti. Bu yılın başlarında bu özellik Android cihazlara da geldi ancak arama yapma yeteneği yalnızca Premium abonelerle sınırlı kaldı.

X, ödeme yapmayan kullanıcılara seslendi

Musk, Ocak ayının sonuna doğru X’in, şirket sağlam olduğundan emin olur olmaz sesli-görüntülü aramayı herkesin kullanımına sunacağını söyledi. DM’lerde telefon simgesine bastığımızda arama yapabilmek için hâlâ X Premium’a abone olmamız isteniyor ancak güncellemeyi alanlar, ücretli abone olmasalar bile arama yapabilecek. Özelliğin resmi X destek sayfası artık tüm hesapların arama yapıp yapabileceğini söylüyor, ancak her iki tarafın da en az bir kez Direkt Mesajlaşma yoluyla iletişim halinde olması gerekiyor. Geçmişte yalnızca “Premium aboneler sesli ve görüntülü görüşme yapma olanağına sahiptir” deniyordu.

Barragan, özelliğin kullanıma sunulduğunu duyurmanın yanı sıra, kullanıcıların artık isterlerse uygulamadaki herkesten çağrı alabileceklerini de açıkladı.

Yeni iPad Pro’ların Ekranları Farklı Tedarikçilere Emanet Edildi