Netflix’in Yeni Japon Suç Draması ABD’nin En İyi 10 Listesinde Önemli Bir Yer Aldı

Netflix'in Yeni Japon Suç Draması ABD'nin En İyi 10 Listesinde Önemli Bir Yer Aldı

Netflix yeni Japon suç draması ile gündeme oturdu. İşte tüm detaylar.

Netflix’in yeni Japon suç draması House of Ninjas, ülkenin TV şovları listesinde üst sıralarda yer almasıyla Amerika’da oldukça ilgi görüyor. Dizi, bir zamanlar bir ninja klanı olan Tawara ailesini konu alıyor. Ancak bir görevin trajik bir kayıpla sonuçlanmasının ardından aile, ninja dünyasından emekli olup ve ortalama vatandaşlar olarak yaşamaya karar vermiş. Yıllar sonra, bir tehdit ortaya çıktığında aile yeniden ninja hayatına dönüyor. Dizi, Amerika ve Japonya’da Netflix listelerinde üst sıralara tırmanarak evrensel bir çekiciliğe sahip olduğunu kanıtladı.

Netflix'in Yeni Japon Suç Draması ABD'nin En İyi 10 Listesinde Önemli Bir Yer Aldı

Bu yazının yazıldığı an itibariyle House of Ninjas, Netflix’in Amerika Birleşik Devletleri’nde En Çok İzlenen 10 TV programı arasında 10. sırada yer alıyor. Dizi henüz bir haftadan biraz fazla bir süre önce yayınlandı ve Love is Blind’in 6. sezonu ve Resident Alien’ın 3. sezonuyla zorlu bir rekabet içinde. Birçok büyük yayına ve Griselda ile Young Sheldon’ın devam eden çekiciliğine rağmen, suç Drama ilk 10’da yer almayı başardı.

House of Ninjas, son zamanlardaki listesinin yanı sıra eleştirmenlerden ve izleyicilerden de mükemmel geri bildirimler alıyor. Sertifikalı eleştirmenlerden yalnızca altı yorum almasına rağmen mükemmel bir %100 Rotten Tomatoes eleştirmen puanı elde etti. Yine de incelemeleri güçlü bir başlangıç ​​yapıyor ve aynı zamanda %88’lik bir izleyici puanına da sahip.

Yeni iPad Pro’ların Ekranları Farklı Tedarikçilere Emanet Edildi