Barbie telefon geliyor! Pembe kapaklı cihaz hakkında tüm bilinenler

Barbie telefon geliyor! Pembe kapaklı cihaz hakkında tüm bilinenler

Barbie filminin gişeleri alt üst etmesinin ardından şimdi de telefon geliyor. İşte tüm detaylar.

Markaların Barbie çılgınlığından ne zaman para kazanmaya çalışmaktan nihayet vazgeçeceğini merak ediyorsanız, bu pek yakın bir zamanda olmayacak gibi. Son birkaç yıldır Nokia telefonları üreten HMD, Mattel ile ortaklık kurarak bu yaz resmi Barbie Flip Phone’u piyasaya süreceğini duyurdu. Cihaz, bir miktar “ışıltı” ile gelecek ve tabi ki pembe olacak. Estetik olarak, orijinal pembe Motorola Razr’a çok benziyor. Modern dönemlerde piyasaya sürülmesine rağmen bu cihaz pek de modern özelliklere sahip olmayacak. Akıllı telefon olarak gelmeyecek ancak bazı özellikleri olacak.

HMD cihazı “stil, nostalji ve çok ihtiyaç duyulan dijital detoksa” yönelik bir aksesuar olarak pazarlıyor. HMD henüz fiyatlandırma veya gerçek fotoğraflar gibi bu konuda çok fazla açıklama yapmadı, ancak şirket Barbie Flip Phone’u MWC’de tanıtmayı planladığını, dolayısıyla hafta ilerledikçe muhtemelen daha fazlasını göreceğimizi söylüyor.

Barbie telefon geliyor! Pembe kapaklı cihaz hakkında tüm bilinenler

Çoğu kişi henüz akıllı telefonlarını tamamen bırakmaya hazır olmayabilir, ancak biraz uzaklaşma arıyorsanız, bu muhtemelen alabileceğiniz en tatlı cihazlardan biri olacaktır. Yüksek ihtimalle bir akıllı telefonda olan özelliklere sahip olmayacak bu da demek oluyor ki cihaz sadece arama ve mesaj atma gibi basit özelliklere sahip olmakla kalabilir. Çok yakında cihazın tüm özelliklerini öğreneceğiz de diyebiliriz.

Yeni iPad Pro’ların Ekranları Farklı Tedarikçilere Emanet Edildi