Microsoft, Windows 9 Logosunu Paylaştı!

Microsoft Windows 9 Logosunu Paylasti

Yazılım devi Microsoft, yeni işletim sisteminin logosunu paylaştı.

Kısa aralıklarla piyasaya sürülen işletim sistemlerinin son beklenileni olan Windows 9’a ait logoyu yanlışlıkla yayınladığı söylenen Microsoft, çok kısa bir süre içerisinde logoyu kaldırdı.

Microsoft, Windows 9 Logosunu Paylasti!

Windows 9’un geliştirici ön izleme sürümünü girdiğimiz ayın sonuna doğru dağıtmaya hazırlanan Microsoft cephesinden yeni sürüme dair bilgiler ise henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Ancak uzak doğudan gelen bir görüntü ile kullanıcılar Windows’un son sürümüne ait logo ile tanışmış oldu.

Microsoft Çin tarafından paylaşılan görüntü çok kısa bir süre içerisinde kaldırılırken, görüntüyü kaydetmeyi başaran bazı kaynaklar sayesinde sosyal ağlar üzerinden yayıldı. Şirketin resmi Weibo sayfası üzerinden paylaşılan görselde yazılım devi kullanıcılarına sol alttaki menünün geleceği konusunda düşünceler oluşmasına neden oldu. Bu soruların yöneltilmesinden anlaşılacağı gibi, beklenen menü büyük ihtimalle karşımıza çıkacak.

30 Eylül 2014 tarihinde tanıtılması planlanan Windows 9’un başlat ekranının yerini başlat menüsünün alması artık kesin olarak nitelendiriliyor.

Aşağıdan Windows’un yeni sürümüne ait logo ile başlat menüsü tasarımına göz atabilirsiniz;

Microsoft, Windows 9 Logosunu Paylasti!

Microsoft, Windows 9 Logosunu Paylasti!

Activision ve Blizzard Film Stüdyosu Kuruyor!