Windows 10 Mobile’ın ekran görüntüleri sızdı!

windows 10 mobile 1

Redmondlu teknoloji devi Microsoft, bugün itibariyle Windows Mobile Etkinliği gerçekleştirecek.

Etkinlik öncesi Windows 10 Mobile’ın da ekran görüntüsü sızmış oldu. Bu ekran görüntüsü cihazın yeni BUILD –Temel yapı taşı ile ilgili bilgiler de vermekte- Bu hafta itibariyle Microsoft; Windows Mobile Etkinliğini de doğrulamış oldu.

Windows 10 Mobile Etkinliği bugün gerçekleşecek ve Etkinlikle ilgili görseller de sızmış oldu. Yeni ekran görüntülerine bakacak olursak cihazlara yeni özellikler eklendiğini görüyoruz.

windows 10 mobile -3

Windows Insider Baş Tasarımcısı Gabriel Aul, yeni BUILD sürümünü de doğruladı. Bu BUILD sürümünün ismi 10559. Yapı taşı hâlen test aşamasında ve parmak izi sensörü özelliği üzerinde çalışıldığı söyleniyor.

Bunun dışında pek fazla bir görsel paylaşılmadı. Windows 10 Mobile ile ilgili ilk göze çarpan şeyler de şu: Araç ölçüleri, ekran çubuğu, metin, ikon ve grafikler.

windows 10 mobile -1

Klasik DPI ayarlarının Windows 10 Mobile’a aktarıldığını görüyoruz. Windows 10 Mobile daha hassas bir işletim sistemi olacak.

Yeni işletim sisteminin ara yüz görsel boyutları 7 inç’e kadar destek veriyor. Ekran ölçüleri işletim sistemi üzerinden de ayarlanabilecek.

windows 10 mobile-2

Paylaşılan görsellerde Windows 10 Mobile’ın Seçenekler ve Gelişmiş Seçenekler özelliğine sahip olduğunu görüyoruz. Bugünkü etkinlikle beraber her şey açığa çıkacak.

Windows 10 Mobile’da tanıtılacak cihazlar ve özellikleri artık belli!