Galaxy S22 FE çıkıp çıkmayacağına dair bilgiler gelmeye başladı

fe2

Daha önce gelen bazı dedikodular Samsung Galaxy S22 FE’nin çıkmayacağını söylüyordu. Son gelen raporlarda ise cihaz kesin olarak tanıtılacak.

Son gelen bilgilerde Galaxy S22 FE’nin kesin olarak gelecek. Cihazın Galaxy Buds 2 ile beraber tanıtılacak. Ayrıca cihazın  MediaTek çip ile donatılmış olarak gelebilir.  Firmaya yakınlığı ile bilinen Dohyun Kim konu hakkında bilgiler aktardı.

Samsung’un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliği 1 Şubat’da yapması bekleniyor. Bu etkinlikte ana telefon serilerinden Galaxy S23 serisini tanıtacak. Ayrıca Samsung, Unpacked’ın ikinci bölümünde Galaxy S22 FE ve Galaxy Tab S8 FE gibi bazı ürünleri duyuracak.

Tipster, Galaxy A74 yerine Galaxy S2 FE’nin geleceğini iddia etti. Habersiz olanlar için şirketin şimdiden Galaxy A14, A24, A34 ve A54 gibi birkaç yeni A serisi telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ancak iptal edilmiş olabileceğini düşündüren A74’ün varlığına dair bir haber yok.

Galaxy S22 FE 2

Gelen haberler Galaxy A74 yerine Galaxy S22 FE’nin piyasaya sürüleceğini belirtiyor. Exynos 2300 yonga seti ve Samsung ISOCEL HM6 108 megapiksel birincil kamera ile gelebilir. S22 FE’nin, bu yılın başlarında 499$ olarak duyurulan Galaxy A73 ile aynı maliyete sahip olması bekleniyor.

Galaxy Tab S8 FE’nin de aynı Exynos 2300 yonga setine sahip olması bekleniyor. Sızıntı ayrıca, 2023’ün 3. çeyreğinde gerçekleştirilecek olan ikinci Unpacked etkinliğinin Galaxy Tab S9 serisinin gelişini göreceğini de ortaya koydu.

iPhone 14 Pro’da görülen hata için güncelleme gelebilir