Will Smith tokat olayı için özür videosu yayınladı

will smith tokat

Will Smith tokat olayı için bir özür videosu yayınladı. Altı dakikalık videoda yıldız oyuncu o gece ve hemen sonrasında yaşananları anlattı.

Bildiğiniz gibi bu yıl Oscar Ödülleri’ne Will Smith damga vurdu. Ödül sunmak için sahnede olan komedyen Chris Rock’ın, eşi Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şakaya sinirlenen yıldız oyuncu, sahneye çıkarak salonda bulunan yüzlerce kişinin ve televizyonları başında töreni izleyen milyonlarca seyircinin önünde Chris Rock’a tokat attı. Günlerce gündemden düşmeyen bu konu, Will Smith’in kariyerine büyük darbe vurdu. Smith’in rol alacağı çok sayıda proje rafa kaldırılırken, oyuncunun çekilmiş projeleri de ertelenmek zorunda kaldı. Will Smith tokat attığı için ertelenen bu projelerden en kayda değer olanı Apple’ın büyük bütçeli filmi Emancipation’dı.

will smith 2

Chris Rock’a tokat atmasının ardından pek çok kişi tarafından sert bir şekilde eleştirilen ve hayranlarının gözünden düşen Will Smith tokat olayından beri ortalarda yoktu. Dört aydır herhangi bir paylaşım yapmayan yıldız oyuncunun yaşananları geride bırakmak için gözlerden uzak bir inzivaya çekildiği konuşuluyordu. Yıldız oyuncu aylar sonra sessizliğini bozdu ve yaşanan olaylardan pişmanlığını dile getiren bir özür videosu yayınladı. Will Smith’in yayınladığı, yaklaşık altı dakikalık özür videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Hemen o gece, ödülünü almak için sahneye çıktığında neden özür dilemediğine de değinen Smith, o gece her şeyin bulanık olduğunu, kendisinde olmadığını söyledi. Ödül töreninden bir iki gün sonra bir özür metni yayınlayan ve şahsen özür dilemek için Chris Rock’la iletişime geçmeye çalışan Smith, Rock cephesinden gelen cevaptan anladığı kadarıyla Chris Rock’ın henüz bu konuyu konuşmaya hazır olmadığını, hazır olduğunda kendisinin iletişime geçeceğini söyledi.

Bored Ape NFT’lerinin yaratıcılarının başı belada