iPhone 11 Pro RAM kapasitesi ile dikkat çekiyor!

iPhone 11 Pro RAM

iPhone 11 modellerinin RAM ve batarya kapasiteleri belli olmaya başladı. iPhone 11 Pro RAM kapasitesi ile Android cephesine tokat gibi cevap veriyor.

Apple, iPhone 11 modellerini tanıttığı etkinlikte her zaman olduğu gibi RAM ve batarya kapasitesi gibi önemsiz noktalara değinmemişti. Telefonların etkinlik sonrası sergilenmesinin ardından merak edilen bu detaylar hakkında bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Apple, bellek konusunda iPhone 11 Pro‘da elini oldukça bol tutmuş diyebiliriz.

Bildiğiniz gibi Android cephesinde 6 GB RAM‘li telefon görmeye artık alıştık. Ancak Android telefonlar bu RAM’in hakkını maalesef ki veremiyor. Kağıt üzerinde şişirilen bu verilere Apple cephesinden tokat gibi cevap geldi.

iPhone 11 Pro RAM

Üç arka ve ön kamera ile aynı anda video kaydedebilen iPhone 11 Pro ve Pro Max modelleri için Apple‘ın 6 GB bellek kullanmayı tercih ettiği ortaya çıktı.

iOS 13.1 Public Beta 3 çıktı! İndir!

Piyasanın en hızlı mobil yonga seti olan Apple A13 Bionic ile 6 GB RAM’in birleşmesi ile piyasanın en güçlüsü olacak olan iPhone 11 Pro modelleri, batarya konusunda da iyileştirmeler ile geliyor.

iPhone 11, 4 GB bellek ve 3.110 mAh kapasiteli batarya

iPhone 11 Pro, 6 GB bellek ve 3.190 mAh kapasiteli batarya

iPhone 11 Pro Max, 6 GB bellek ve 3.500 mAh kapasiteli batarya ile geliyor.