Suicide Squad 2 için beklenmedik karar!

suicide squad 2

2016 yılında vizyona giren Suicide Squad’ın devam filmi hakkında ilk detaylar gelmeye başladı. İşte Suicide Squad 2 vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu hakkındaki ayrıntılar.

DC’nin süper kötülerden oluşturduğu Suicide Squad takımı, ilk olarak 2016 yılında beyaz perde ile buluşmuştu. Film beklenmedik bir şekilde 2016’nın en çok izlenen filmlerinden biri olurken, devam filmi için de gereken seyirci onayı alınmıştı.

İlk filmde tüm karakterlerin yerli yerine oturması, Suicide Squad’ın başarı oranını arttırmıştı. Özellikle Margot Robbie’nin hayat verdiği Harley Quinn karakteri seyirciler tarafından tam not almıştı. Zaten bu durumun farkında olan DC, hemen yeni filmler için de çalışmalara başladı. Solo bir Harley Quinn filminin yanı sıra Birds of Prey isimli kadın karakterlere odaklanan bir filmin startı da verilmişti.

Suicide Squad 2’de Will Smith yer almayacak!

Suicide Squad’ta karakter ile özdeşleşen bir diğer isim ise Will Smith’ti. Deadshot’a hayat veren ünlü aktör seyircilerin de beğenisini kazanmıştı. Deadshot kötü bir karakter olmasına karşın Will Smith ile adeta süper kahraman statüsüne yükselmişti.

Dolayısıyla Will Smith’in ikinci filmde yer almasına kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat geçtiğimiz gün Suicide Squad 2 ilgili beklenmedik bir haber ortaya çıktı.

Yapımcı ekip, Suicide Squad 2’de Will Smith’in yer almayacağını doğruladı. Smith’in takvim yoğunluğundan ötürü Suicide Squad 2’de rolüne geri dönemeyeceği belirtildi.

Şimdilik Deadshot karakterinin ikinci filmde olup olmayacağı netleşmiş değil. Belki bir sonraki filmde Will Smith’i tekrardan Deadshot olarak görebiliriz.

Ücretsiz PS Plus oyunları belli oldu