Apple TV+ Web’den de izlenebilecek!

Apple TV+

Apple’ın 1 Kasım 2019 tarihinde yayına girecek olan Apple TV+ web’den de izlenebileceği ortaya çıktı. Peki, Apple TV+ Türkiye’ye gelecek mi?

Apple, WWDC 19 etkinliğinde yeni dizi/film platformu TV+’ı duyurmuştu. Türkiye’ye de gelmesi beklenen bu servis için sayılı günler kala Apple, Türkiye’yi listeden çıkardı. RTÜK’ün sansür kararı sonrası Netflix gibi sansür olayına girmek istemeyen Apple, muhtemelen TV+ servisini sansür olayı çözülene kadar ülkemizde kullanıma sunmayacak.

Apple, bu servisinin iOS, iPadOS, macOS ve tvOS işletim sistemlerinde yer alan TV+ uygulaması üzerinden izlenebileceğini söylemişti. Ancak Apple’ın Netflix’e rakip olabilmek adına bu servisi web’den de kullanıma sunacağı ortaya çıktı. tv.apple.com adresi üzerinden yayın yapacak olan TV+, 1 Kasım 2019’da kapılarını açacak.

Apple TV+ Web

Aylık 4.99 dolar gibi oldukça uygun bir fiyatla pazara giriş yapacak olan Apple, Netflix’e tokat gibi cevap verecek gibi görünüyor. Apple ayrıca 1 Kasım ve sonrası Apple cihaz alanlara 1 yıl TV+ üyeliği hediye edecek.

iPhone 11 Pro RAM kapasitesi ile dikkat çekiyor!

Bünyesinde ünlü yönetmen ve yazarları toplayan Apple, muhtemelen 2-3 yıla Netflix’in 2. sezondan sonra bayatlayan dizilerinden bizleri kurtaracak. Bakalım Apple bu servisi Türkiye’de ilerleyen yıllarda sansürlü de olsa kullanıma sunacak mı?