WhatsApp yakındaki işletmeleri gösterecek: Yepyeni özellik geliyor

WhatsApp PC ve web erişimi için biyometrik kimlik doğrulaması gerekecek

WhatsApp yakındaki işletmeleri göstereceği bir özellik ile kullanıcıları selamlıyor. Bu yeni özellik sayesinde Getir gibi uygulamalara büyük rakip çıkıyor. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Her geçen yıl yeni bir özellikle karşımıza çıkan WhatsApp yakındaki işletmeleri kullanıcılara gösterecek. Bu özelliğin Getir ve Yemeksepeti gibi uygulamalara rakip olacağı ifade ediliyor. Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara baktığımızda uygulamanın içerisine bir buton ekleneceği ifade ediliyor. Bu buton ile birlikte yakındaki işletmeler görüntülenecek.

WhatsApp bu yeni özelliği ile birlikte Google, Yemeksepeti ve Getir gibi uygulamalara rakip hale gelmeye hazırlanıyor. Şirket yakındaki işletmeler özelliği ile birlikte sipariş vermeyi çok daha kolay hale getiriyor.

WhatsApp yakındaki işletmeleri gösterecek

WhatsApp tarafından geliştirilen bu yeni özellik birkaç dokunuş ile birlikte eve sipariş vermenizi hızlandıracak. Ayrıca filtreler bölümü sayesinde yemek siparişi vermeniz iyice kolay hale geliyor. WhatsApp aslına bakacak olursak uzun bir süredir bu alanda çalışmalar yürütüyordu.

WhatsApp yakındaki işletmeleri

Eve market ürünleri ve yemek sipariş etmek birçok şirket tarafından verilen bir hizmet. Bu nedenle çok popüler olduğunu söyleyebiliriz. WhatsApp özellikle popüler olan uygulama ve hizmetleri kendi bünyesine eklemeyi çok seviyor. İşte tam da bu nedenle Getir ve Yemeksepeti gibi uygulamaların özelliklerini kendi bünyesinde birleştiriyor.

WhatsApp profilinize kimin baktığını kontrol ederken başınızı derde sokmayın

WhatsApp yakındaki işletmeleri göstereceği bu özelliği henüz kullanıcılarla paylaşmadı. Hatta test amaçlı beta sürümde bile bu özelliğe yer vermiyor. Android ve iOS beta sürüm kodları üzerinden keşfedilen yeni özellik uzun bir süre kullanılmayacak gibi görünüyor. Peki siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?