WhatsApp kullanışlı bir özellik sunacak: İşte o özelliğin detayları!

WhatsApp yeni özellikler

Dünyanın en çok kullanılan uygulamaları arasında yer alan WhatsApp kullanışlı bir özellik sunmaya hazırlanıyor. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Facebook şirketinin uygulamaları arasında yer alan WhatsApp kullanışlı bir özellik ile gündeme geliyor. Google Play Beta programı kapsamında yer alan kişiler bu özelliği kolay bir şekilde kullanabilirler. Peki WhatsApp nasıl bir güncelleme getiriyor.

Normal şartlarda WhatsApp üzerinden video gönderdiğinizde ses dosyası ile birlikte gider. Yani ses dosyası ve görüntü kesinlikle birbirinden ayrılmaz. Fakat yeni özellik ile birlikte sessiz video gönderilebilecek.

WhatsApp farklı özellikler denemeye çalışıyor

Facebook şirketine bağlı olarak kullanımına devam edilen WhatsApp platformu kullanıcı sözleşmesi ile büyük bir tepki toplamıştı. İnsanların veri gizliliği endişesi ile birlikte bu uygulamadan çıkmaya başladığı görüldü.

WhatsApp kullanışlı bir özellik
Telegram Bip ve Signal gibi platformlar yeni alternatifler oldu. Kaybettikleri kullanıcıları geri getirmek ve daha fazla kişinin WhatsApp kullanmasını isteyen geliştiriciler yeni özellik sundu. Bu özellik WhatsApp platformunu bir adım daha öne geçirebilecek.

Özellikle paylaşılmak istenen bazı videolarda ses olması istenmez. Yeni WhatsApp özelliği tam olarak bunu sağlayacak. Yani ses tamamen kapatılabilecek. Şu anda bu özellik sadece beta kullanıcıları tarafından tercih edilebiliyor. Bu nedenle henüz deneme aşamasında diyebiliriz.

Türkiye yine WhatsApp kullanmaya başladı

Facebook ve diğer bütün uygulamalar muhtemelen bu aralar daha fazla özellik deneyecek. Böylece şirket eskiyi bir şekilde toparlamak istiyor. Ancak bu konuda işleri hiç kolay olmayacak. Peki siz WhatsApp kullanmaya devam ediyor musunuz? Yoksa telegramda ve diğer alternatiflerde mi kaldınız?

Yorumlar kapatıldı.