OnePlus 9 Pro görüntülendi! Bu kamera konuşulacak

OnePlus 9 Pro görüntülendi! Bu kamera konuşulacak

YouTuber Dave Lee, henüz resmiyet kazanmayan OnePlus 9 Pro görüntülerini yayınladı. Amiral gemisi telefonun prototipindeki en dikkat çekici detay kamera ünitesinin üzerinde Hasselblad yazması.

Genel tasarım, Aralık ayında sızdırılan ve hatta o ayın sonunda eBay’de açık artırmaya çıkarılan Pro olmayan modele oldukça benziyor. 9 Pro120 Hz yenileme hızına sahip QHD+ bir ekranla gelecek. İlk iddialara ve ortaya çıkan görüntülere göre kavisli bir tasarıma sahip bu ekran AMOLED olacak. 9 Pro, dört kamera modülü ve kamera kurulumunda Hasselblad markasıyla birlikte geliyor. İsveçli kamera üreticisi bir akıllı telefon şirketi ile ilk kez ortaklık kuruyor. Geliştirilen bu kamera OnePlus’ın kamera odaklı Ar-Ge çabalarının bir göstergesi.

OnePlus 9 Pro görüntülendi! Bu kamera konuşulacak

Yeni sızıntı, OnePlus 9 Pro’nun aynı anda çalışabilen QHD + (3120 x 1440 piksel) çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip kavisli bir ekrana sahip olduğunu da gösteriyor. Cihaz 12 GB’a kadar RAM ile amiral gemisi Snapdragon 888 ile çalışıyor. 9 Pro’nun 65 W kablolu ve 45 W kablosuz şarj ile 4.500 mAh pil kullanması bekleniyor. Pro’nun ayrıca marka için oldukça nadir olan bir IP derecelendirmesiyle gelmesi bekleniyor.

OnePlus 9 Pro görüntülendi! Bu kamera konuşulacak

OnePlus 9 serisinin geçen yılki 8 serisinden daha erken gelmesi bekleniyor. Cihaz sözde Mart ortalarında, yani sadece bir ay sonra piyasaya sürülecek. Mevcut sızıntılara dayanarak, OnePlus 9E / 9 Lite, vanilya OnePlus9 ve yukarıda bahsedilen Pro modeli dahil olmak üzere toplam üç cihaz bekleniyor.

YouTube reklam işini çok abartmaya başladı