WhatsApp görüntülü konuşma için yeni bir dönem başlıyor

WhatsApp, yeni proxy desteğini duyurdu

İnternet tabanlı anlık iletişim servisi WhatsApp, görüntülü konuşma sırasında ortaya çıkan can sıkıcı bir durumun çözümü için kolları sıvadı.

WhatsApp görüntülü konuşma için yeni bir dönem başlıyor. Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden biri olan WhatsApp, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Meta tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamaya göre, aylık aktif kullanıcı sayısı mukayesesinde Facebook’u geride bırakarak dünyanın en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulaması olmayı başaran Amerikalı teknoloji devi, bu başarısını güncelleme konusundaki performansına borçlu.

WhatsApp yeni Topluluklar özelliği gruplar için değişiklik getiriyor

Bu yıl başından itibaren neredeyse her ay önemli bir güncelleme ile kullanıcılarını mutlu eden WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı son yenilik ise görüntülü konuşmayı sevenleri ilgilendiriyor. WhatsApp’ın mevcut sürümünde görüntülü aramadayken herhangi bir uygulamaya girmek istediğinizde, telefonun kamerasının bulanıklaştığını fark etmişsinizdir. Bu yüzden kullanıcılar, görüntülü konuşma sırasında başka hiçbir uygulamaya bakamıyorlar. Ancak sosyal medya devi beta testlerine başladığı yeni özelliği sayesinde bu problemi tarihe gömecek.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp görüntülü konuşma için yeni bir dönem başlıyor

Fotoğraf içinde fotoğraf adı verilen bu yeni özelliğe göre, artık görüntülü konuşma sırasında telefonun menüsüne veya bir uygulamaya girildiği zaman, görüntü penceresi küçülecek ve kendi görüntünüz de daha da küçülerek en iç kısımda yer alacak. Bu sayede bir taraftan görüntülü konuşmaya devam ederken diğer taraftan istediğiniz uygulamaya göz atabileceksiniz.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp’a yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre her ne kadar çalışmada sona gelinmiş olsa da, henüz bu güncellemenin ne zaman servis edileceğine dair kesin bir tarih bulunmuyor.

iPhone 14 Pro üretimi Çin’deki protestolara takıldı