WhatsApp görüntülü grup görüşmeleri daha kolay olacak

WhatsApp masaüstü güncellemesi

Kullanıcıların genellikle pek konforlu bulmadığı WhatsApp görüntülü grup görüşmeleri yeni özellikler kazanıyor. Böylece çok daha kolay bir kullanım elde edeceğini söylemek mümkün.

Facebook tarafından 2014 yılında 19 milyar dolara satın alınan WhatsApp görüntülü grup görüşmeleri konusunda bugüne kadar pek ilerleme kaydedemedi. Şirket de bunun farkında olduğu için konuyla ilgili sürekli güncellemeler gerçekleştirdi. Ancak bu güncellemelerin pek işe yaradığını söylemek mümkün değil. Şimdi ise yeni bir özellikle grup görüşmelerinin daha kolay yapılması sağlanacak.

WhatsApp görüntülü grup konuşmaları

WhatsApp platformu salgın ile birlikte yeni bir döneme girdi. Daha önceden birçok kişiye iletebilen mesajlar artık 1 sınırına kadar çekildi. Herhangi bir içeriği WhatsApp üzerinden en fazla 5 kişiye gönderdikten sonra sadece bir kişiye daha atabiliyorsunuz.

WhatsApp görüntülü grup görüşmeleri yeni

Facebook şirketi WhatsApp platformu ile ilgili salgın odaklı bir başka karar daha aldı. Bu karara göre grup görüşmelerini yapmak artık çok kolay olacak. 4 kişiden oluşan grubunuzda görüntülü sohbet başlatmak için sadece ilgili bölüme dokunmanız yeterli olacak.

WhatsApp iOS 13 özelliği için geç de olsa güncellendi!

Platform Twitter hesabından yaptığı duyuruda, “WhatsApp’taki 4 ya da daha az kişiden oluşan gruplar için grup çağrılarını hiç olmadığı kadar kolay hale getirdik. Grup sohbetinizdeki herkesle sohbete başlamak için gruplarınızdaki görüntülü ya da sesli çağrı ikonuna tıklayın” ifadelerine yer vererek konuya açıklık getirdi. Sizce bu yeni sistem ile WhatsApp kullanıcıları memnun edilebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.