Oppo Find N2 Flip tasarımı sızdırıldı

oppo find

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının büyük bir merakla beklediği Oppo’nun yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Find N2 Flip’in görüntüleri ortaya çıktı.

Oppo Find N2 Flip tasarımı sızdırıldı. Katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki Samsung hakimiyeti artık tartışılmaz bir boyuta ulaştı. Her ne kadar son zamanlarda birçok marka tarafından bu pazara yönelik hamleler yapılıyor olsa da yine de Güney Koreli teknoloji devi konum itibariyle rakiplerinden çok uzakta.

Oppo Find N2

Özellikle de hem fiyat uygunluğu hem de tasarımının kompaktlığı sayesinde Galaxy Z Flip serisinin sektörü domine ettiğini söyleyebiliriz. Hatta serinin bir önceki modeli olan Galaxy Z Flip3’ün yapılan bir araştırma neticesinde tüm katlanabilir akıllı telefon satışlarının %70’ini oluşturduğunun açıklanması, Samsung’un hakimiyetinin en açık göstergesi olabilir.

oppo find x6 pro

Bunula birlikte Güney Koreli teknoloji devi için zevki sefa günleri sona eriyor olabilir. Çinli teknoloji devi Oppo tarafından bu ay içerisinde tanıtılması beklenen ve tasarım itibariyle Galaxy Z Flip4’e rakip olacak olan Oppo Find N2 Flip’in kanlı canlı görüntüleri sızdırıldı.

Oppo Find N2

Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntülerde, Oppo Find N2 Flip’in devasa boyutlarda dış ekrana sahip olduğu görülüyor. Eğer iddialar doğruysa 3,26 inç büyüklüğe sahip olan bu dış ekran Samsung’un 1,9 inçlik dış ekrana sahip katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip4’ü neredeyse ikiye katlıyor. Bakalım Çinli şirketin bu hamlesi, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki Samsung hakimiyetinin kırılmasını sağlayabilecek mi?

iQOO 11 için yeni bir tanıtım tarihi açıklandı