WhatsApp da film işine girdi

WhatsApp film

WhatsApp’ın hazırladığı Naija Odyssey adlı kısa film önümüzdeki hafta Prime Video’da izleyici ile buluşacak. Film NBA yıldızı Giannis Antetokounmpo’a odaklanıyor.

Bildiğiniz gibi son dönemde teknoloji dünyası ile eğlence dünyası arasında eskisine göre çok daha fazla geçiş oluyor. Apple ve Google gibi teknoloji dünyasının sembol şirketleri, dijital platformları ve orijinal içerikleriyle eğlence dünyasına da adım atmış durumda. Orijinal dizi ya da film üreten şirketler arasına Apple, Google, Amazon gibi şirketler de girmiş durumda. Teknoloji dünyası ile eğlence sektörü arasındaki bu alışveriş daha fazla şirketi cezbetmeye devam ediyor. Son olarak da Meta, başka bir koldan daha bu alana adım attı.

Daha önce Facebook Watch platformu için orijinal içerikler üreten Meta, bu kez de WhatsApp tarafından orijinal bir içeriğe imza attı. WhatsApp’ın ilk orijinal içeriği olan Naija Odyssey adlı kısa film, önümüzdeki hafta Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

Naija Odyssey 2

Geçtiğimiz hafta başında duyurulan Naija Odyssey, 21 Eylül 2022’de Prime Video’da yayınlanacak. Naija Odyssey, NBA’in yıldız oyuncularından Giannis Antetokounmpo’nun hikayesini anlatıyor. Bildiğiniz gibi Giannis Antetokounmpo, Nijeryalı anne babanın çocuğu olarak Yunanistan’da doğup büyümüş bir isim. Antetokounmpo’nun Yunanistan’dan NBA’e uzanan hikayesi son derece ilgi çekici bir hikaye sunuyor. WhatsApp da ilk kısa filmi için bu hikayeyi seçerek Antetokounmpo’nun yıldız gücünden de faydalanmayı umuyor. Zaten Antetokounmpo kısa süre önce de markayla bir destek anlaşması imzalamıştı.

Jeff Bezos, en zenginler listesinde 3. sıraya düştü