Apple TV+, Spirited ile rekor kırdı

Apple TV+ Spirited

Ryan Reynolds ve Will Ferrell’ın başrollerini paylaştığı Spirited, Apple TV+’ın bugüne kadar en çok izlenen filmi olarak yeni bir rekora imza attı.

Bildiğiniz gibi Apple, son dönemde eğlence alanına da adım attı ve film ve dizilere de önemli yatırımlar yapmaya başladı. Netflix ve Disney+ gibi platformlara rakip olmasını istediği dijital platformu Apple TV+’ı büyütmek için orijinal yapımlara imza atan Apple, bugüne kadar pek çok film ve diziyi izleyici ile buluşturdu. Ancak bunların hiçbiri kısa süre önce yayınladığı Spirited kadar başarılı olmadı.

Yıldız oyuncular Ryan Reynolds ve Will Ferrell’ın başrollerini paylaştığı komedi filmi Spirited, Apple TV+’ın bugüne kadar en çok izlenen filmi olarak yeni bir rekora imza attı.

spirited 2

Apple TV+, bugüne kadar pek çok dikkat çekici filmi izleyici ile buluşturdu fakat bunlardan hiçbiri tatil temalı komedi filmi Spirited kadar popüler olmadı. Spirited’ın platformda bugüne kadar en çok izlenen film olarak rekoru eline geçirmesi, En İyi Film Oscarı’nı kazanan CODA’yı ve Tom Hanks’in başrolünü üstlendiği Greyhound’u geride bıraktığını gösteriyor. Hatırlarsanız Apple, Greyhound için 70 milyon dolar ödeyerek büyük bir yatırım yapmıştı. Spirited, Greyhound kadar büyük bir yatırım olmadığı halde daha iyi sonuç verdi.

Öte yandan Spirited ile aynı dönemde yayınlanan Emancipation da Spirited’ın gölgesinde kalmış gibi görünüyor. Oysa yıldız oyuncu Will Smith’in başrolünü üstlendiği Emancipation’dan beklentiler çok daha yüksekti.

Death Stranding filmi geliyor