Westworld hayranlarına kötü haber

Westworld hayranlarına kötü haber

Westworld geçtiğimiz yıllarda en popüler dizilerden biri haline gelmişti, Game of Thrones ile yarışan dizi için şimdi üzücü haberler geldi. İşte tüm detaylar.

Westworld dizisini hala izlemediyseniz bir an önce izlemeniz mantıklı olacaktır. Deadline and Variety’ye göre şov, iptal edilmesinin üzerinden bir aydan biraz fazla bir süre geçtikten sonra akış hizmetinden ayrılıyor. Joss Whedon’un HBO için yarattığı bilim kurgu dizisi The Nevers de iptal edildi ve o da yayın akışı devinin platformundan kaldırılacak.

Variety’nin belirttiği gibi, HBO Max’in sahibi Warner Bros. Discovery, artık oyunculara ve ekibe fazladan ödeme yapmak zorunda kalmayacağından bu hamleyle tasarruf etmeyi planlıyor. İcra Kurulu Başkanı David Zaslav yatırımcılara, şirketin bu yılın başlarında 43 milyar dolarlık WarnerMedia ve Discovery birleşmesi tamamlandıktan sonra 3,5 milyar dolarlık maliyetleri azaltmanın bir yolunu bulacağına söz verdi. Şirket o zamandan beri harcamalarını kısıyor ve bu ikisi dışındaki şovları iptal etti.

Westworld hayranlarına kötü haber

Ancak hem Westworld hem de The Nevers şirketin başka bir platformunda karşımıza çıkabilir. Bu gerçekleşirse, Viktorya dönemi Londra’sında anormal yetenekler sergileyen bir grup kadını konu alan The Nevers’in ikinci sezonu tekrar sevenleriyle buluşabilir. Westworld’ün showrunner’larının tasavvur modunu devam ettirip ettirmeyeceklerini göreceğiz. En sevilen dizilerden biri olan yapım çok yakın zamanda platformdan kaldırılmadan izlemeniz faydalı olabilir.

C++, en popüler programlama dili listesinde Java’yı geride bıraktı