Coronavirüs karantinasında izlenebilecek diziler!

Coronavirüs kopya

Coronavirüs tüm dünyayı etkilemiş durumda. Eğer bu sırada evden çıkmak istemiyorsanız işte size vakit geçirmenize yarayacak dizi önerileri.

Coronavirüs karantinası altındasınız ve izleyecek bir şeyler mi arıyorsunuz? Size bu karantinayı keyifli kılacak bir kaç dizi önerebiliriz. 14 günde rahatlıkla bitirebileceğiniz bu dizlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Friends 

Bir efsane haline gelmeye baişayan Friends dizisi 6 arkadaşın hayatını konu alıyor. Özellikle 2. sezon ile birlikte konunun oturmaya başlaması kahkaha tufanını da beraberinde getiriyor. Dizinin hayranları o kadar fazla ki baş rollerde oynayan 6 kişi ölmeden yeni bir bölüm için imza kampanyası başlattılar. Dizi 10 sezon ve her bölüm 25 dakika.

Sopranos

Eğer komedi değil de mafya dizisi istiyorsanız ve Sopranos’u izlemediyseniz hemen bilgisayarınızın başına geçin ve ilk bölümü açın. Amerikan-İtalyan mafya babası olan Tony Soprano’nun hikayesinin anlatıldığı bu dizi Coronavirüs kısıtlamasını bir an olsun unutturacak kadar kaliteli.

Planet Earth 2

Şöyle sakin bir şeyler olsun, canım istediği zaman açayım beni rahatlatsın derseniz Planet Eart 2 tam olarak aradığınız dizi serisi. Diziyi belgesel olarak çekilmiş en güzel seri olarak niteleyebiliriz.

Fringe

Coronavirüs karantinası 14 gün. 14 gün içerisinde izleyebileceğiniz en kaliteli polisiye dizisi elbette ki Fringe. Tüm yolcuların ve mürettebatının ölmüş olduğu, içinde hiçbir hayat belirtisi bulunmayan bir uçak, Boston Logan Havalimanı’na iniş yapar ve bu gizemli olayı araştırmak üzere, FBI Özel Ajanı Olivia Dunham (Torv) görevlendirilir.

Westworld

Bilim kurgunun geldiği noktayı görmek ister misiniz? Westworld insanlar tarafından geliştirilmiş sanal bir dünya. İnsanlar tarafından geliştirilen robotlar bu dünyada kendilerine biçilen rolü oynuyorlar ve bu dünyaya katılan gerçek insanları eğlendiriyorlar. Ancak bir şeyler ters gidiyor ve oyun dünyasına katılanlar kendi canlarını kurtarmanın peşine düşüyorlar. Dahası robotlar insan dünyasına geçmenin yolunu buluyorlar.

Narcos

Pablo Escobar’ı ne kadar tanıyorsunuz. Eğer onu insanlara yardım eden bir uyuşturucu kaçakçısı olarak biliyorsanız bu diziyi mutlaka izlemelisiniz. Escobar’ın nasıl yükseldiğini ve sonunun nasıl geldiğini anlatan dizi Escobar öldükten sonra da devam ediyor.

Black Mirror

Her bölümü farklı oyuncu kadrosuna sahip olan mini bir film Black Mirror. Zihninizi zorlayan teknolojik gelişmeler eşliğinde çok sürükleyici filmler izleyeceğiniz bu seriyi başka bir diziye ara vermek istediğiniz zaman da izleyebilirsiniz. Cepte kalsın.

Game of Thrones

Coronavirüs nasıl ortaya çıktı bilmem ama ak gezenler ortaya çıktı ve Winter is Coming! İzlememe olasılığınız düşük ancak bu diziye listede yer vermemek olmazdı. Son sezonu es geçiyorum. Çünkü yazardan bağımsız bir sezon oldu. Ancak 14 günü rahatlıkla geçirmenizi sağlayacak olan bir dizidir kendisi.

Coronavirüs karantinasında oynanabilecek oyunlar!

Chernobyl

Chernobyl faciası nasıl yaşanmış o süreçte neler olmuş inanılmaz derece güzel anlatan gerilimi en üst noktaya çıkaran muhteşem bir mini dizi. 5 bölümden oluşan yapım size insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu fark ettiriyor.

La Casa de Papel

Ortada Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası var. Bu dahi adam tarihin en büyük soygununu yapmayı planlıyor ve İspanya Kraliyet Darphanesine giriyor. Bakalım bu darphaneden sağ salim çıkabilecek mi ?