Discord kullanıcıları yeni bir güncelleme alacak

Discord yeni güvenlik özelliklerini sundu

Discord, kullanıcıların diğer platformlardaki hesapları kullanarak kimliklerini doğrulamaları için bir yol sağlayacak bir özellik sunuyor. İşte detaylar.

Discord, kullanıcıların hangi müziği dinlediklerini göstermelerine olanak tanıyan bir özellik olan Connections’ı genişletiyor. Önümüzdeki birkaç haftadan itibaren yöneticiler, başka bir yerde hesapları olan ve doğrulanmış profilleri olan kullanıcılara özel yenilikler sunacak. Bunun sebebi de platformda daha fazla güven duygusu sağlamak.

Discord kullanıcıları yeni bir güncelleme alacak

Başlangıçta bu özelliği destekleyen platformlar Xbox, PlayStation, Steam, Epic Games, Battle.net, League of Legends, Riot Games, Reddit, TikTok, Twitter, YouTube, Twitch, Instagram, Spotify, Facebook, GitHub, Crunchyroll, PayPal ve eBay olacak. Destiny 2 (Charlemagne) ve Roblox (Bloxlink) için Discord botları da Bağlantılı Rolleri destekleyecek. Bu bağlı hesapları, takipçi sayınız veya eBay satıcı geri bildirim puanınız gibi belirli ayrıntılarla birlikte Discord profilinizde gösterebilirsiniz. Örneğin, sanatınızı Discord’da satıyorsanız, hesaplar birbirine bağlanacağı için potansiyel müşterilere bir DeviantArt profilindeki çalışmanın aslında size ait olduğunu belirtebilirsiniz. Platformun yöneticileri ve moderatörleri ayrıca, hesaplarını Connections ile doğrulayan ve çeşitli koşulları karşılayan kullanıcılara belirli kanallara erişim gibi avantajlar sunabilecek.

En çok kullanılan oyuncu platformlarından biri olan platform yeni özellikleri ile diğer platformlara fark yaratmayı hedefliyor. Bu kapsamda daha fazla özellik sunacak olan platform platformda daha büyük bir ağ oluşturmayı hedefliyor. Tüm özellikler sevilecek mi bekleyip göreceğiz.

C++, en popüler programlama dili listesinde Java’yı geride bıraktı