Westworld 4. Sezonu hakkında şaşırtan yorum!

Westworld 4. Sezonu hakkında şaşırtan yorum!

Westworld yıldızı Ed Harris, bilimkurgu distopya serisinin son sezonunun önceki sezonlara göre daha “kolay” olacağını söyledi. İşte detaylar.

Westworld 4. sezon 26 Haziran’da HBO’da başlayacak ve sekiz bölüm sürecek. Harris’in yanı sıra dizide Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright, Aaron Paul ve 2. sezonun sonunda ayrıldıktan sonra oyuncu kadrosuna yeniden katılan James Marsden yer alıyor. Sevilen dizinin 4. sezonu, 3. sezonun bitiminden yedi yıl sonra geliyor. Dizi dünyanın yapay zekayı nasıl gördüğü ve onu eğlence yoluyla nasıl kullandığı hakkında daha fazla soru işareti oluşturacak.

Westworld 4. Sezonu hakkında şaşırtan yorum!

Seri şu ana kadar en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Ancak dizi genel olarak gizemli bir senaryo akışına sahip olduğu için hayranlar tarafından anlaşılması zordu. The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda dizinin sevilen oyuncusu Ed Harris, Westworld’ün yeni sezonunu takip etmenin, önceki sezona göre daha kolay olacağını söylüyor. Hala birçok bakış açısı sunulmaya devam edecek, ancak geçen sezon diğer sezonlar kadar kafa karıştırıcı olmayacak. Oyuncunun kendisi dahi Westworld’ün 3. sezonunun konusuyla kendisinin oldukça kafasının karıştığını, ancak 4. sezonun hikayesini çok daha iyi anlayabildiğini söyledi.

Ed Harris “Bence 4. sezonda neler olduğunu kavramak için biraz daha kolay. Tarafların ne olduğu, kimin ne yapmaya çalıştığı daha açık. Bence bu sezon, 3. sezondan biraz daha kolay anlaşılacak” ifadelerini kullandı.

Samsung telefonları hakkında dürüst davranmadığı için ceza yedi