Cyberpunk 2077 oyununu sevenlere müjde!

Cyberpunk 2077 oyununu sevenlere müjde!

Cyberpunk 2077 oyunu yapımcıları hayranlara yönelik bir gelişme duyuruldu. Sevilen oyun bir masa oyunu versiyonu alacak. İşte tüm detaylar.

Cyberpunk 2077: Gangs of Night City, CD Projekt Red ve Mike Pondsmith tarafından hayata geçirilen proje ile bir masa oyunu versiyonu alacak. Oyun, mevcut diğer IP’lere ek olarak God of War ve Bloodborne’un masa oyunu uyarlamalarını bir araya getiren CMON Games tarafından yayınlanacak. Oyunun Kickstarter sayfasında verilen özetine göre sevilen oyunun yapımcıları hayranlar için mevcut her versiyonu sunmayı hedefliyor.

Cyberpunk 2077 oyununu sevenlere müjde!

Oyunun resmi özeti şu şekilde: “Cyberpunk 2077: Gangs of Night City, 1 ila 4 oyuncunun olduğu rekabetçi bir oyun olacak. Night City adlı ışıltılı cehennem deliğinde yeraltının kontrolü için yarışan acımasız çetelerin rolünü üstlenebileceksiniz. Girişimci sert çeteniz, sokakları yöneten suç yeraltı dünyası üzerinde hakimiyet kazanmaya çalışırken, et veya Net’teki diğer çetelerle çatışacaksınız. Sadece en cesurlar hatırlanacak”.

Kendine özgü kıpkırmızı ve neon-sarı yapısına ek olarak, bu masa oyunu, video oyunundaki dikkate değer karakterlerin benzerliklerini taşıyan plastik minyatürlerle birlikte gelecek. Oyuncular, oyunla birlikte gönderilmesi planlanan iki düzine kadar plastik ürün arasında Jackie Welles, Johnny Silverhand ve Judy Alvarez’i elde edecek. Yayınlandığı sırada, proje 100.000 $ ‘lık finansman hedefini üç kattan fazla artırdı ve kampanyasının bitmesine yaklaşık 10 gün kala nihai hedefinden hala uzak denebilir.

Samsung telefonları hakkında dürüst davranmadığı için ceza yedi