X-Files 11. Sezon ile Fox’a geri dönüyor

X Files

X-Files 11. Sezon ile Fox’a geri dönüyor. Konuyla ilgili detaylar, gösterim tarihi ve David Madden’nin açıklamaları haberimizde.

Amerika’da çekilen ve tüm dünyada severek izlenen X-Files dizisi, klasik TV şovları arasında yer alıyor. Bu etkileyici serinin çizgi romanı ve video oyunu da bulunuyor. Eylül 1993‘te hayatımıza giren dizi, geçtiğimiz yıl uzun bir aranın ardından 10. sezonu ile geri dönüş yapmıştı. Ancak geri dönüş sezonu sadece 6 bölümden oluşuyordu ve hayranları için bu rakam oldukça yetersizdi. Şimdi ise X-Files 11. Sezon ile Fox’a daha fazla bölümle geri dönüyor.

Fox tarafından dizinin 11. sezonu ile kanala geri döndüğü açıklandı. Dizinin hayranları bu gelişme ile sevinseler de 11. sezonun sadece 10 bölümden oluşacak olması hayal kırıklığı yaşattı. Zira 10 bölümlük bir sezon, dizinin tarihindeki ortalama 22 bölümlük sezonlar göz önüne alınınca pek de tam sezon sayılmıyor. 10. sezonun 6 bölümden ibaret olduğu düşünülünce 10 bölüm hiç yoktan iyidir düşüncesi hakim oluyor.

Fox’un Genel Başkanı David Madden, “simgesel karakterler, zengin hikaye anlatımı, cesur yapımcılar… Tüm bunlar muhteşem TV şovlarının işaretleri. Ayrıca bunlar, X-Files’in dünya çapında milyonlarca hayranında yarattığı etkinin nedenleri. X-Files’in yeni sezonunu görmek için sabırsızlanıyoruz.” açıklamasını yaptı.

11. sezonun ne zaman gösterileceği ile ilgili henüz bir tarih verilmedi. Bu yazın başlamasıyla çekimlere başlanması ve yeni sezonun ilk bölümünün 2017 – 2018 tarihleri arasında gösterilmesi bekleniyor.

GoPro Fusion duyuruldu, işte detaylar