Wednesday yıldızı, çekimler tamamlanmadan diziden ayrıldı

Wednesday dizisinin ikinci sezonu hakkında detaylar

Wednesday Netflix’in en sevilen dizileri arasında kendine yer edindi ancak çekimler tamamlanmadan bir sorun yaşandı. İşte tüm detaylar.

Netflix dizisi Wednesday, ana oyuncu kadrosundan birini kaybetti. Dizi, Kasım 2021’de yayınlandıktan sonra yayın hizmetinin en başarılı oyunlarından biri oldu. Dizinin başarısının ardından ikinci sezon hızla dikkate alındı. Hollywood grevleri başladığında Romanya’da prodüksiyon oldukça iyi durumdaydı, ancak grevler yüzünden  çekimler derhal durduruldu. Beş ay sonra grev hala devam ederken, Çarşamba günü bir darbe daha geldi. Dizinin yapımcılığını üstlenen MGM’den bir temsilci Deadline’a şunları söyledi: “Thora kişisel bir meseleyle ilgilenmek için Amerika’ya döndü ve prodüksiyona geri dönmeyecek.”

Wednesday yıldızı, çekimler tamamlanmadan diziden ayrıldı

Yayına konuşan kaynaklara göre ünlü oyuncu Birch, ailedeki bir hastalık nedeniyle evine gitmek zorunda kaldı. Ayrıca Birch’in sahnelerini tamamlamamasına rağmen rolün “büyük kısmını çektiği” bildirildi. Birch ikinci sezonda Wednesday’in annesi Tamara Novak’ı canlandıracaktı. Oyuncunun ayrılması, çalışmalarının mutlaka dizide olmayacağı anlamına gelmiyor. Şu anda Birch’in sahnelerinin yeniden çekilmesiyle yeniden canlandırılıp canlandırılmayacağı bilinmiyor ancak yapımcıların karakterin hikayesini tamamlamak için yeni bir karakter eklenmesi gerekeceği bildirildi. Ancak bir de iyi haber var. İkinci sezonda Ortega’nın yanı sıra Morticia ve Gomez Addams’ı canlandıran Catherine Zeta-Jones ve Luis Guzmán da geri dönüyor. Netflix dizisi yeni sezonda da başarılarına devam edecek desek yanlış olmaz.

Rapor: 12.9 inç’lik iPad Air’ın tasarımı daha farklı olacak