Stranger Things 4 için geri sayım başladı

stranger things 4

Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things 4. sezonu için geri sayım başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix, dizi çekimlerine aralıksız devam ediyor. Özellikle pandemi sürecinde Netflix’in kullanıcı sayısı da önemli oranda artmıştı.

Bu platform üzerindeki en popüler dizilerden birisi de şüphesiz Stranger Things diyebiliriz. Hatta pek çok oyuncu da bu dizi sayesinde ününe ün kattı.

Pandemi sürecinden ötürü evlerine kapanan Stranger Things senaristleri bu durumu fırsata çevirmişler. Normalde senaryo dizinin çekimleri ile birlikte tamamlanıyormuş. Fakat bu sefer daha çekimler tamamlanmadan tüm senaryo tamamlanmış ve çekimler başlamıştı.

Bu da herhangi bir aksama olmadan dizinin yeni sezonunun tam zamanında yayınlanacağı anlamına geliyor.

Netflix Stranger Things

Stranger Things 4 çekimleri bitmek üzere

Sızdırılan son bilgilere göre Stranger Things 4’ün çekimlerinde sona gelindi. Hatta pek çok karakterin çekimleri tamamlanmış durumda. Muhtemelen dizinin bu sezonu yaratıkların geldiği boyutta geçecek. En azından geçtiğimiz sezon bu şekilde bir finale imza atmıştı.

Önümüzdeki süreçte yasaklar tekrar başlayacaksa Stranger Things gibi dizilerin bir an önce tanımlanması lazım. Çünkü yasaklarda Netflix gerçekten de çok iyi oluyor.

Eve kapandığımız günlerde Netflix ile vakit geçirmek çok daha kolay oluyor. En azından durum bu. Önümüzdeki süreçte virüs salgınından ötürü ne olacağını şimdiden kestirmek gerçekten çok güç.

Gizemli monolitler kafa karıştırmaya devam ediyor