Game of Thrones yıldızı deneyimi hakkında konuştu

Game of Thrones yıldızı deneyimi hakkında konuştu

Game of Thrones en sevilen diziler arasında yer alıyor ve bu dizideki en sevilen karakterlerden biri de deneyimleri hakkında konuştu. İşte tüm detaylar.

Game of Thrones yayınlandığı süre boyunca medyayı domine etti ancak bir çocuk oyuncu bu baskı altında son derece zorlandı. Dizi, toplu bir oyuncu kadrosuna odaklanıyordu ve oyuncu kadrosunun çoğu, 1. sezonun çekimleri sırasında 18 yaşın altındaydı. Maisie Williams (Arya Stark) , Sophie Turner (Sansa Stark) ve Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) genç oyuncular arasındaydı ve her birinin gösterinin büyük bölümlerini kaplayan kendine ait hikayeleri vardı.

Game of Thrones yıldızı deneyimi hakkında konuştu

Game of Thrones oyuncuları için hayat her zaman kolay değildi. Dikkat altında kalan bazı çocuk oyuncular çok acı çekti. The Sunday Times’a konuşan henüz 12 yaşında olan Williams, Kadroya katıldığında yaşlı olan Game of Thrones’la büyümenin zorluklarını anlattı. Bugün bile geriye dönüp baktığında bu deneyimi hatırlamakta zorlandığını itiraf eden yıldız şunları dedi: Uzun zamandır kayıptım ve öyle olduğumu biliyordum. Çekimler boyunca kimliğimi bulmakta zorlandım. Artık kendi tenimde çok daha rahat hissediyorum”

İlk sezon yayınlandıktan sonra Game of Thrones’un reytinglerine göre bölüm başına ortalama 2,52 milyon izleyici vardı. Sean Bean ve Lena Headey’e ayak uydurmaya çalışan her genç aktör için ağır bir yüktü, zira onların her hareketini inceleyen gözler mevcuttu. Reytingler ancak sonraki sezonlarda kesinlikle öngörülemeyen bir oranda artmaya başladı.

Apple, web uygulamalarının artık Avrupa iOS cihazlarında çalışmayacağını duyurdu