Watch Dogs Filminin Başrol Oyuncuları Belli Oldu

Watch Dogs filmi

Uzun süredir hazırlık aşamasında olan Watch Dogs filmi yavaş yavaş şekilleniyor. Yakında çekilmesi planlanan filmin başrol oyuncuları belli oldu.

Son yıllarda sadece sayıları değil kaliteleri de artan oyun uyarlamaları, bugün Hollywood için büyük potansiyele sahip projeler haline gelmiş durumda. Bu yüzden özellikle popüler oyun serileri bir bir sinemaya ya da televizyona uyarlanıyor. Son yıllarda çıkan The Last of Us, Uncharted, Tomb Raider, Fallout gibi uyarlamalara yakında bir yenisi daha eklenecek. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Watch Dogs filmi yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

tom blyth sophie wilde

New Regency stüdyosu tarafından hazırlanan Watch Dogs filminin başrol oyuncuları belli oldu. Filmin başrollerini genç oyuncular Tom Blyth ve Sophie Wilde üstlenecek. Tom Blyth, geçtiğimiz yıl yeni Açlık Oyunları filmiyle adından söz ettirmişti. Sophie Wilde ise 2023’ün çok konuşulan korku filmi Talk to Me’deki performansıyla dikkat çekmişti.

Mathieu Turi (The Deep Dark, Hostile)’nin yöneteceği filmin senaryosunu Christie LeBlanc (Oxygen) yazdı. Watch Dogs filminin başındaki isimler Fallout ya da The Last of Us’taki gibi güven veren isimler değil. Bu yüzden bu projeye karşı temkinli olmakta fayda var. Ancak Watch Dogs konusu gereği sinemaya uyarlanmaya elverişli oyunlardan biri. Bu yüzden ortaya iyi bir iş çıkması da pekala mümkün.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı