Assassin’s Creed Filminin Başrolü Belli Oldu!

witcher 3

Ubisoft’un efsanevi oyunu Assassin’s Creed’in başrol oyuncu belli oldu. Dünyaca ünlü yıldız, oyun severleri kolayca sinemaya taşıyabilecek ün ve niteliğe sahip.

Video oyunu uyarlamaları Resident Evil serisi ve Prince of Persia: Sands of Time gibi istisnalar hariç ne eleştirmenler, ne de gişe hasılatı açısından pek de olumlu sonuç vermez. Bu tür yapımlar, çoğunlukla sinemasal yaratıcılıktan ve özgün bir hikayeden uzak olur. Örnek olarak Dungeon Siege, D: Vampire Hunter, Blood Rayne gibi filmler gösterilebilir.

Assassin's Creed Unity'den Yeni Video!

Bununla birlikte Assassin’s Creed’in beyaz perde versiyonu böyle olacağa benzemiyor. Filmin başrolünü, X-Men serisinde Magneto ile tanıdığımız Michael Fassbender üstlenecek.

Michael Fassbender, “Bu ür söylentilere bayılıyorum. Evet; Assassin’s Creed filminde önemli bir rolü üstleneceğim dedikoduları doğruyu yansıtıyor. Avrupa’ya geri döndüğümde yapımcılarla, senaryo hakkında ciddi bir toplantı yapacağız. Assassin’s Creed, sinemada da büyük bir başarı elde edecek.” açıklamasını yaptı.

 Xbox One 400 Milyon Dolar Zarara Neden Oldu