The Last of Us 2’nin PC Versiyonu Hazır

The Last of Us 2

Gelen son bilgiler, The Last of Us 2’nin uzun süredir beklenen PC versiyonunun çıkışa hazır olduğunu gösteriyor. Ancak Sony bu oyunu bir süre daha bekletecek.

2013 yılında çıkan ilk Last of Us oyununun remake’i olan The Last of Us Part I’ı geçtiğimiz yıl PC’ye getiren Naughty Dog, şimdi aynısını ikinci oyun için de yapmaya hazırlanıyor. Ne stüdyo ne bu serinin dağıtımcısı olan Sony henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da gelen son sızıntılar The Last of Us 2’nin PC versiyonunun hazır olduğunu gösteriyor.

Dealabs Magazine’den Billbil-kun’un sızdırdığı bilgiler, The Last of Us 2’nin PC versiyonunun aslında altı aydır hazır olduğunu ama stüdyo tarafından bekletildiğini gösteriyor. Naughty Dog ve Sony’nin oyununun PC versiyonunu neden beklettiği bilinmiyor. Ancak stüdyonun bu oyunu dizi uyarlamasının ekranlara döndüğü dönemde çıkarmak isteyebileceği düşünülüyor. Fallout dizisinde de gördüğümüz üzere, bu tarz uyarlamaların ekrana geldiği dönemde bu oyunlara olan ilgide büyük artış yaşanıyor. Sony, tam da böyle bir dönemde oyunun PC versiyonunu çıkararak büyük sükse yapabilir. Muhtemelen stüdyonun hazırlıkları tamamlanan oyunu bekletmesinin başlıca sebebi bu.

The Last of Us Part 2 gibi oyunların fiyatları artabilir ya da böyle oyunlar artık çıkmayabilir

2013 yılında çıkan ilk Last of Us oyunu gerek hikâyesi gerek akıcı oyun mekanikleriyle oyunseverleri kendisine hayran bırakmıştı. 2020 yılında çıkan The Last of Us Part II ise özellikle hikaye akışı konusunda aldığı bazı kararlarla epey tartışıldı ve kayda değer bir kitle tarafından kabul görmedi. Bu yüzden şimdi oyunun PC versiyonunun nasıl karşılanacağı merak konusu.

Nvidia 3 Trilyonu Geçti, Apple’ı Altına Aldı