Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı

Watch Dogs filmi

Watch Dogs’un beyaz perdeye geleceği 10 yıl önce açıklanmıştı. İlk duyurudan seneler sonra nihayet beklenen haber geldi. Filmin çekimleri bitti. İşte detaylar…

Watch Dogs filminin çekimleri temmuz ayında başlamıştı. Hatta bu gelişme “Lights_Camera_Action.exe” mesajı yazılı set fotoğrafıyla duyurulmuştu. Çekimlerin bitişi de benzer şekilde kutlandı. Bitiş duyurusu yine set fotoğrafı ve “run film_wrapped.exe(#watchdogsmovie.mp4) … >Filming complete!” mesajıyla yapıldı.

Watch Dogs bilindiği üzere yüksek teknoloji içeren ve bilgisayar korsanlığına odaklanan bir seri. Ancak serinin beyaz perdeye uyarlamansı planlarında çok az hareket vardı. Bununla birlikte Ubisoft filmin konusu hakkındaki ayrıntıları gizli tuttu. Fakat bu yılın başlarında Deadline tarafından paylaşılan bir haberde filmin yönetmen koltuğunda Mathieu Turi’nin oturduğu (Şu anda televizyon için A Plague Tale’i uyarlıyor), senaryonun da Christie LeBlanc’e emanet edildiği açıklandı. LeBlanc daha önce Netflix yapımı bilim kurgu gerilim filmi Oxygen’in senaryosunu yazdı. Watch Dogs’un oyuncu kadrosunda Tom Blyth, Markella Kavenagh ve Sophie Wilde yer alıyor. Ama başka hangi oyuncuların yer aldığı halen bir sır.

Watch Dogs

Filmin orijinal bir hikayeye mi sahip olduğu yoksa şimdiye kadar piyasaya sürülen üç oyundan birini mi temel aldığı belli değil. Hikaye Aiden Pearce’ın başkarakter olduğu ve Chicago’da geçen ilk oyun olabilir. Belki ikinci oyun ya da 2020’de piyasaya sürülen Brexit sonrası Londra’da geçen acımasız ve kasvetli atmosfere sahip Watch Dogs Legion olabilir. Filmle ilgili yeni detaylar elimize geçtikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Sony, Xperia 5 VI için kararını verdi