Ghost of Tsushima filminin senaryosu hazır

ghost of tsushima

John Wick filmlerinin yönetmeni Chad Stahelski’nin çekeceği Ghost of Tsushima filminin senaryosu tamamlandı. Film çekim aşamasına geçmeye hazır.

Video oyunlardan uyarlanan film ve diziler uzunca bir süre istenen sonuçları vermedi. Ancak Hollywood bu işin peşini bırakmadı ve son yıllarda daha kayda değer oyun uyarlamaları ortaya koymaya başladı. Özellikle The Last of Us dizisi, çıtayı epey yukarı çekti. Daha ciddiye alınan, daha özen gösterilen oyun uyarlamalarının izleyici nezdinde de karşılık bulduğunu fark eden Hollywood, dikkat çekici oyun uyarlamalarına imza atmaya devam ediyor. Çok yakında bunlara eklenecek uyarlamalardan biri de Ghost of Tsushima filmi olacak.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Ghost of Tsushima filminden epeydir haber almıyorduk. Ancak bu hafta gelen açıklamalar projede çalışmaların tam gaz devam ettiğini gösteriyor. Sevilen oyunu sinemaya uyarlayan ekibin başında yer alan yönetmen Chad Stahelski, ScreenRant’e verdiği röportajda senaryonun hazır olduğunu açıkladı. Stahelski yaratıcı ekibinin hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğunu söyleyerek filmin çekim aşamasına geçmeye hazır olduğunun sinyallerini verdi. Ancak bildiğiniz gibi şu anda Hollywood’da hala devam eden bir oyuncu grevi var. Bu yüzden çekim hazırlıklarına başlanması için önce bu grevin bitmesi gerekiyor.

ghost of tsushima

Ghost of Tsushima, hikayesi itibarıyla sinemaya uyarlanmaya en uygun video oyunlar arasında değerlendiriliyor. Bu da filmden beklentileri yukarı çekiyor. Buna bir de işin başında Chad Stahelski’nin olması eklenince beklenti daha da yükseliyor. Çünkü Chad Stahelski, John Wick filmlerinin yönetmeni olarak aksiyon konusunda ne kadar becerikli olarak kendisini kanıtlamış bir isim.

Microsoft değerine değer katıyor