Infinix Note 30 görselleri sızdırıldı

Infinix Note 30

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Infinix Note 30’un tasarımını gözler önüne seren görseller sızdırıldı.

Kenya ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda piyasaya sürdüğü bütçe dostu akıllı telefonlarıyla tanınan Hong Kong merkezli telefon üreticisi Infinix, son dönemde daha üst segmentten telefonları da kullanıcılarla buluşturuyor. Özellikle Infinix Note serisinde dikkat çekici modeller yer alıyor. Üstelik şirket bu modellere yenilerini eklemeye devam ediyor.

Infinix’in çok yakında piyasaya süreceği telefonlar arasında yer alan Infinix Note 30 için bekleyiş sürerken, telefonun tasarımını gözler önüne seren görselleri internete sızdırıldı.

Infinix Note 30 1

Infinix yeni akıllı telefonunu henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da geçtiğimiz günlerde gelen sızıntılar sayesinde Infinix Note 30’un teknik özellikleri hakkında pek çok önemli detaya sahibiz. Telefonun arka tarafında üçlü arka kamera yer alıyor. Bu üçlü kamera sisteminin ana lensi 64 megapiksel. Ona eşlik eden iki lensten biri 5 megapiksel. Diğerinin detayları ise bilinmiyor. Öte yandan bu üç lensin yanında bir de LED flaş yer alıyor.

Telefonun FHD+ çözünürlükteki ekranının üstünde 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Infinix Note 30, Helio G99 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun batarya kapasitesi ise 5000 mAh.

Öte yandan gelen sızıntılara göre Note 30 serisinde Pro ve VIP Edition olmak üzere iki farklı model daha bulunacak.

ChatGPT yasaklandı; VPN kullanımı tavan yaptı