vivo X Fold3 Serisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

vivo X Fold3 Pro

vivo’nun yeni katlanabilir telefonları vivo X Fold3 ve X Fold3 Pro’nun tanıtım tarihi belli oldu. X Fold3 serisi çok yakında tanıtılacak.

Katlanabilir telefon alanında en aktif şirketlerden biri olan Çinli telefon üreticisi vivo, çok yakında katlanabilir telefonlarını yenileyecek. Son günlerde çeşitli sızıntılarla gündeme taşınan vivo X Fold3 ve X Fold3 Pro, çok yakında piyasaya sürülecek. Bugün gelen sızıntıyla birlikte bu telefonların çıkış tarihi de netlik kazandı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Panda is Bald hesabının paylaştığı bilgilere göre vivo X Fold3 serisi mart ayı sonunda resmi olarak tanıtılacak. Tam bir tanıtım tarihi açıklanmamış olsa da, Panda is Bald, telefonların 26, 27 ya da 28 Mart’ta tanıtılacağını söylüyor.

vivo X Fold

vivo X Fold3 Pro, Snadpragon 8 Gen 3 yonga setini kullanan ilk katlanabilir telefon olacak.. Standart model ise Snapdragon 8 Gen 2’den güç alacak. Pro modelinin üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanacak. Ona 50 megapiksellik geniş açılı lens ile 64 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Standart modelde ise her üç lensin de 50 megapiksel olacağı söyleniyor.

Gelen bilgilere göre X Fold3 Pro, 120 W hızlı şarj ve 50 W kablosuz şarj özelliğine sahip olacak. Telefonun batarya kapasitesi ise henüz netlik kazanmış değil. Aynı şekilde bu telefonların RAM ve dahili depolama alanı kapasiteleri de henüz netlik kazanmadı. Telefonlarının çıkışının yaklaşmasıyla birlikte bu detaylar da ortaya çıkacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

Nothing Phone (2a) Resmen Tanıtıldı