vivo V27 serisinin görsellerini paylaştı

vivo V27

vivo V27 serisindeki akıllı telefonların çok yakında satışa sunulacağını duyuran vivo, bu telefonların ilk görsellerini de paylaştı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, çok yakında akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi son dönemde gelen sızıntılarda şirketin çok yakında V27 adını taşıyan yeni bir akıllı telefon serisi çıkarabileceği söyleniyordu. Bugün yayınladığı açıklamayla bu söylentileri doğrulayan vivo, aynı zamanda vivo V27 serisi telefonlarına ait ilk görselleri de paylaştı.

Çinli telefon üreticisi şimdilik yeni akıllı telefonları için net bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak telefonların çok yakında Hindistan’da satışa sunulacağını duyurdu. Bu da vivo V27 serisinin çıkışının oldukça yakın olduğunu gösteriyor.

vivo v27 3

vivo serisinin önceki jenerasyonunda sadece vivo V25 Pro kıvrımlı bir ekrana sahipti. vivo V25 ve V25e ise düz ekranlarla gelmişti. Ancak bu kez vivo’nun yeni V serisindeki tüm telefonları kıvrımlı ekranla piyasaya sürmesi bekleniyor. Bildiğiniz gibi V27 serisi kısa süre önce Google Play Console’da görüldü ve burada yer alan bilgiler her iki telefonun da kıvrımlı ekrana sahip olacağını gösteriyordu.

V27 Pro, Dimensity 8200 yonga setinden güç alacak. Standart model bir MediaTek yonga seti kullanacak ama bu yonga setinin hangisi olacağı şimdilik bilinmiyor. Dimensity 1050 ile Dimensity 8000 arasında yer alan bir yonga seti olacağı tahmin ediliyor. Son olarak V27e’ye geldiğimizde ise bu kez karşımıza Helio G99 yonga seti çıkıyor.

vivo v27 2 vivo v27

Microsoft CEO’su: “Yapay zekayı kontrolümüz altında tutabiliriz”