Vivo Y78+ sertifika alırken görüldü

vivo Y78+

Özellikle Çin’de büyük ilgi gören vivo Y77 serisinin çok yakında piyasaya sürülecek halefi vivo Y78+, TENAA’dan sertifika alırken görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü vivo Y77 serisi ile özellikle Çin’de büyük başarı yakalayan şirket, çok yakında Y serisini yenileyecek. Son günlerde çeşitli sızıntılara konu olan vivo Y78+’ın çok yakında resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Telefonun kısa süre önce TENAA’dan sertifika alırken görülmesi de bu beklentilerin yerinde olduğunu gösteriyor.

Öte yandan TENAA veri tabanında yer alan bilgiler, vivo’nun yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine dair bazı detayların da netlik kazanmasını sağlıyor. vivo’nun Y77 serisinin başarısından cesaret alarak oldukça umutlu olduğu Y78+, öncülleri gibi 5000 mAh’lık bir bataryayla geliyor. Öte yandan telefonun üçlü arka kameraya sahip olacağı görülüyor. Ancak bu üçlü kameranın özellikleri hakkında elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

vivo henüz Y78+’ın hangi bölgelerde satışa sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, daha önce gelen sızıntılar ve söylentiler vivo Y78+’ın Çin pazarına özel bir model olacağını düşündürüyor. Vivo’nun global pazara ise telefonun standart versiyonunu, yani vivo Y78’i sunması bekleniyor.

Daha önce gelen söylentilere bakılırsa vivo Y78+, bir Dimensity yonga setinden güç alacak. Ancak bunun hangisi olacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Son olarak telefonun Full HD+ bir ekrana sahip olacağı ve yüksek bir şarj hızıyla geleceği söyleniyor.

Vivo Y78

Volkswagen düşük maliyetli elektrikli otomobilini tanıttı