vivo S19 Serisinin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

vivo S19 Pro

Geçtiğimiz günlerde ilk kez görme şansı yakaladığımız vivo s19 serisinin tanıtım videosu ortaya çıkarken, telefonların tanıtım tarihleri de belli oldu.

Son günlerde X ve Y serilerine yeni modeller ekleyen Çinli telefon üreticisi vivo, şimdi de S serisine iki yeni model eklemeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız bu hafta başında gelen bir sızıntıyla birlikte vivo S19 serisinin hem standart modelini hem de Pro modelini ilk kez görme şansı yakalamıştık. Bu sızıntıyla birlikte çok yakında piyasaya sürüleceğini öğrendiğimiz S19 serisi, bugün doğrudan vivo tarafından gündeme taşındı. Şirket bu telefonların tanıtım tarihini resmi olarak açıklarken, S19 serisi için kısa bir tanıtım videosu da yayınladı. vivo S19 ve S19 Pro, 30 Mayıs’ta Çin’de düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.

vivo yeni telefonlarının teknik özellikleri hakkında çok fazla detay paylaşmadı ama bu iki telefonun kamera özelliklerini büyük ölçüde açıkladı. S19 serisinin arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX921 sensörü kullanacak. Ona 50 megapiksellik telefoto kamera eşlik edecek. Sony IMX816 sensörü kullanan bu telefoto kamerada 50x dijital zoom özelliği bulunuyor. Son olarak selfie kamerasının da 50 megapiksellik bir lens kullanacağı açıklandı.

 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde sızdırılan ilk görseller, vivo S19 ve S19 Pro’nun vivo S serisindeki diğer modellerden farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor.

vivo s19

Call of Duty: Black Ops 6 Fragmanıyla Şaşırttı