vivo S19 ve S19 Pro İlk Kez Görüldü

vivo S19 Pro

Çok yakında piyasaya sürülecek olan vivo S19 ve S19 Pro’nun ilk görselleri sızdırıldı. Telefonların tasarımları ilk kez görülürken, bazı özellikleri de kesinleşti.

Çinli telefon üreticisi vivo, oldukça hareketli günler geçiriyor. Kısa süre önce X serisine yeni modeller ekleyen şirket, dün de vivo Y200 serisinin üyelerini resmi olarak tanıttı. X ve Y serisini yeni modellerle tazeleyen şirket, zaman kaybetmeden S serisine yöneldi. Bu hafta gelen sızıntılar, vivo S serisine çok yakında iki yeni model ekleneceğini gösteriyor. Hafta başında Geekbench performans testinde görülen vivo S19 ve S19 Pro, bugün yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de her iki telefonun tasarımını ilk kez görme şansı yakaladığımız ilk görselleri internete sızdırıldı.

Görüldüğü kadarıyla vivo S19 serisi için hazırlanan resmi tanıtım materyalleri olan bu görsellerde, telefonların kamera özelliklerine dair de bazı detaylar yer alıyor. Bu sayede telefonların kamera özellikleri büyük ölçüde kesinleşmiş oldu.

vivo s19 2

Öte yandan sızdırılan bu ilk görseller, vivo S19 ve S19 Pro’nun vivo S serisindeki diğer modellerden farklı bir arka kamera tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Görselde yer alan bilgiler, Pro modelinin üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksellik Sony IMX921 olacağını söylüyor. Ona 50 megapiksellik telefoto kamera ile 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik edecek. Standart modelde ise 50 megapiksellik telefoto kamera bulunmayacak.

vivo s19

GPT-4 Turing Testini Çoktan Geçti