Vivo Y19s Çok Yakında Piyasaya Sürülecek

vivo y18s

vivo popüler Y serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen vivo Y19s bu hafta ilk kez görüldü.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. vivo Y serisi telefonlarıyla düşük maliyetli bir telefon arayanlara cazip alternatifler sunan şirket, kullanıcılardan ilgi gören bu seriye çok yakında yeni bir model daha ekleyecek. vivo Y19s adını taşıyan bu model, bu hafta ilk kez yüzünü gösterdi. Telefonun Gizmochina tarafından IMEI veri tabanında tespit edilmesi, bu telefonun çok yakında piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı.

vivo y19s

vivo Y19s daha yeni ortaya çıktığı için şu anda teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Ancak telefonun yaklaşık bir ay önce piyasaya sürülen vivo Y18s ile oldukça benzer özelliklere sahip olması bekleniyor.

vivo Y18s, 6.56 inçlik LCD bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Telefon MediaTek’in Helio G85 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine 6 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonda 6 GB da sanal RAM bulunuyor. Depolama alanı ise microSD hafıza kartı ile 1 TB’a kadar çıkarılabiliyor.

vivo Y18s’de 5000 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı 15 W. Kamera tarafına geldiğimizde ise karşımıza çift arka kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksel. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

vivo Y19s birebir bu özelliklere sahip olmayacaktır elbette ama birkaç ufak geliştirme dışında buna yakın özellikler bekleyebiliriz.

Samsung Katlanabilir Telefon Alanında Geriye Düşüyor