vivo S16 Pro görselleri sızdırıldı

vivo S16 Pro

vivo tarafından çok yakında piyasaya sürmesi beklenen vivo S16 Pro’nun sızdırılan görselleri telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden vivo, çok yakında akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek. Bu yeni telefon, vivo S serisinin en yeni üyesi olan vivo S16 Pro olacak. Hatırlarsanız şirket vivo S15 Pro’yu mayıs ayında piyasaya sürmüştü. S16 Pro, Dimensity 8100 yonga setinden güç alan bu telefonun halefi olacak.

Biz vivo’nun yeni akıllı telefonunu resmi olarak tanıtmasını beklerken, OnLeaks hesabı tarafından sızdırılan görseller S16 Pro’nun tasarımının gözler önüne serilmesini sağladı.

vivo S16 Pro 2

Sızdırılan bu görsellerden de görüleceği üzere vivo S16 Pro, kıvrımlı bir ekrana sahip. Bu AMOLED ekranın üzerinde selfie kamerasına ev sahipliği yapan bir delik bulunuyor.

Telefonun arka tarafına geldiğimizde karşımıza üçlü bir arka kamera sistemi çıkıyor. Onlara bir LED flaş eşlik ediyor. Telefonun yan tarafında ses ve güç tuşları bulunuyor. Alt tarafta ise USB-C girişi yer alıyor. Onun yanında mikrofon girişi ve hoparlör bulunuyor. İkinci mikrofon girişi ise telefonun üst tarafında.

Göründüğü kadarıyla güç tuşunun altında bir parmak izi sensörü yer almıyor. Bu da telefonun parmak izi sensörünün ekrana gömülü olduğunu düşündürüyor.

vivo S16, S16 Pro ve S16e’den oluşan vivo S16 serisinin ne zaman tanıtılacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

C++, en popüler programlama dili listesinde Java’yı geride bıraktı